Hoşgeldiniz  

Esnaflardan Başkan Topaloğlu’nu ziyaret

SEMİH KÖKEN | 30 Nisan 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Esnaflardan Başkan Topaloğlu’nu ziyaret

Kemer sezondan umutlu

Kendisini ziyaret eden Kemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bolat Ünsal ve yönetim kurulu üyeleriyle görüş alış verişinde bulunan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bu yıl turizm sezonundan umutlu olduklarını vurguladı.

Kemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bolat Ünsal, başkan yardımcıları Esat Aktaş ve Murat Talih ile oda yönetim kurulu üyeleri Hasan Habire, Ramazan Şahin, Ragıp Şahin, İsmail Tunç, Yusuf İtaatli, Gültekin Özdemir, Azmi İnanç ve Şefik Doğan, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret ederek başkanlık görevine seçilmesinden dolayı kutladılar ve başarılar dilediler.

Heyete ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Topaloğlu, “Bu yıl turizmde inşallah iyi bir sezon geçireceğimizi ümit ediyoruz. Turizmcilerden aldığımız haberler de sezonun iyi geçeği yönünde… Turizmde işlerin yoluna girmesiyle inşallah esnafımız 2016 yılındaki krizde oluşan borçlarını ödeme fırsatı bulacak ve önlerini görecekler” dedi.

Oda Başkanı Bolat Ünsal ise , “Bu yıl turizmden umutluyuz. İnşallah ilçemize gelen turist sayısının artması ve ticaretin canlanmasıyla esnafımız rahat bir nefes alacak” şeklinde konuştu.  

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle