Hoşgeldiniz  

Eski eşini av tüfeği ile öldürdü

Semih Köken | 07 Eylül 2015 | Gündem A- A+

Finike İlçesi’nde 31 yaşındaki İhsan A., boşandığı eşi 5 çocuk annesi 33 yaşındaki Safiye Demir’i sokakta av tüfeğiyle vurdu. Ağır yaralanan Safiye Demir, hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi.

**

Finike’nin Kızılca Mahallesi’nde oturan Safiye Demir, bir iş için evden çıktı. Safiye Demir, yolda boşandığı eşi İhsan A. ile karşılaştı. İddiaya göre İhsan A., barışma teklifini kabul etmeyen eski eşini yanında getirdiği av tüfeğiyle göğsünden vurdu. İhsan A., av tüfeğini de alarak olay yerinden uzaklaşırken, çevredekilerin ihbarı üzerine gelen ambulansla hastaneye götürülen Safiye Demir, yaşamını yitirdi. İhsan A. ise polis tarafından ilçe merkezinde yakalandı.

‘SENİ ASLA AFFETMEYECEĞİM’

Gündelik işlere giderek 5 çocuğuna bakmaya çalıştığı belirtilen Safiye Demir’in ölüm haberini alan annesi Elvide Demir ise hastanede fenalaştı. Annelerinin ölümüyle yıkılan Bünyamin (13), Rabia (11), Fahriye (10), Berfin (4) ve Kübra (2) da hastane önünde bekledi. Teyzesi Safiye Demir’i ziyarete gelen Rezzan Nur da “Enişte sana ‘Baba’ dedim. Seni asla affetmeyeceğim” diye feryat etti. Evden uzaklaştırması olduğu belirtilen İhsan A.’nın, eski eşinin kendisiyle barışmaması nedeniyle bir süre önce bıçakla intihar girişiminde bulunduğu kaydedildi. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle