Hoşgeldiniz  

Eşine kızan kadın ilaç içerek intihara kalkıştı

Semih Köken | 30 Mayıs 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Eşine kızan kadın ilaç içerek intihara kalkıştı

ANTALYA’da eşi Salahattin Ç. ile tartıştıktan sonra kendisini eve kilitleyip bir kutu ilaç içen Meryem Ç. için polis, itfaiye ve sağlık görevlileri seferber oldu.
ANTALYA'DA ESI SALAHATTIN C. ILE TARTISTIKTAN SONRA KENDISINI EVE KILITLEYIP BIR KUTU ILAC ICEN MERYEM C. ICIN POLIS, ITFAIYE VE SAGLIK GOREVLILERI SEFERBER OLDU.(FOTO:ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)

Olay, Kepez İlçesi Sütçüler Mahallesi 6 bin 545 Sokak’taki 5 katlı apartmanın en üst katında saat 01.30 sıralarında meydana geldi. 34 yaşındaki Salahattin Ç. ile eşi, 30 yaşındaki Meryem Ç. arasında akşam saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma ardından Salahattin Ç. evden ayılıp dışarı çıkınca 2 çocuk annesi Meryem Ç., bir kutu ilaç içerek intihara kalkıştı. Bir süre sonra eve gelen Salahattin Ç. uzun süre kapıyı çalıp eşini telefonla aradı ancak, yanıt alamadı. Durumdan şüphelenen Selahattin Ç., polisi ve 112’yi arayarak yardım istedi. Sevk edilen polis ekipleri dairenin kilitli kapısını açmak için uzun süre uğraştı. Sonuç alamayan ekipler itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ekipleri merdivenle balkonundan girdikleri dairenin kapısını açtı. İçeride hareketsiz halde yatan Meryem Ç., kendisine yapılan ilk müdahale ardından ambulansla hastaneye götürüldü. Meryem Ç.’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle