Hoşgeldiniz  

Erdoğan’dan Avrupa’da Kendisini Hedef Gösteren Pankarta Sert Tepki: Üzüleceksiniz

Semih Köken | 26 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Erdoğan’dan Avrupa’da Kendisini Hedef Gösteren Pankarta Sert Tepki: Üzüleceksiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kandil‘in, FETÖ’nün hayır dediğine işaret ederek, “‘Hayır diyenlere öyle veya böyle hakaret mi ediyorsunuz’, ben hatırlatıyorum sadece” dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsviçre‘nin başkenti Bern’de terör örgütü PKK yandaşlarınca düzenlenen “Hayır” mitinginde kendisini hedef gösteren pankart için, “Kendi ülkesinin cumhurbaşkanına karşı, Avrupa‘da terör örgütleri pankartlarla, resmin yanı başına silah koyuyor. Onların solak partileri ile Türkiye‘nin oradaki terör örgütü beraber yürüyorlar. Burası İsviçre, Hollanda, Belçika, Almanya. Bunları söyleyince beyfendiler rahatsız oluyor. Siz bizi üzüyor musunuz, üzüleceksiniz. Daha bu işin başı” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziosmanpaşa‘da toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan’ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

GÜVENLİK OPERASYONLARI: 34 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

“Terör örgütlerine dağları ve şehirleri dar eden bir orduya sahibiz. Dün Hakkari‘de 19, bu sabah Erzincan Kutu Deresi’nde 15 terörist etkisiz hale getirildi. Bu milleti bölemeyecekler. Bölmek isteyenler bunun bedelini ödeyecekler.

15 Temmuz gecesi FETÖ ihanet şebekesi mensuplarının ayıklanmasıyla ordumuzun kabiliyet seviyesi artmıştır. İnlerine girdiler, gereğini yapıyorlar. Ordumuz emirleri başkalarından alan mankurtlardan temizlendi.

Kilis‘in güvenliğini sağlamışken, Amanosları boynu bükük bırakamayız. Kandil‘i terör örgütünün başına yıkarken Sincar‘da Mahmur’da yeni fitne ocaklarının yakılmasına izin veremeyiz. Musul‘daki, Kerkük‘teki kardeşlerimizi yalnız bırakamayız.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle