Hoşgeldiniz  

En tembel kedi Garfield, müzikal şovuyla EXPO 2016’da

Semih Köken | 21 Temmuz 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

En tembel kedi Garfield, müzikal şovuyla EXPO 2016’da

MUHTEŞEM dansları ve özel kostümleriyle 7’den 77’ye herkesin sevgilisi Garfield, müzikal şovuyla Expo 2016 Antalya’da.

MUHTESEM DANSLARI VE OZEL KOSTUMLERIYLE 7'DEN 77'YE HERKESIN SEVGILISI GARFIELD, MUZIKAL SOVUYLA EXPO 2016 ANTALYA'DA.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Dünyanın en tanınmış ve en tembel sevimli kedisi olarak popülerliğini her geçen gün yaygınlaştıran animasyon kahramanı Garfield, müzikal şovuyla Expo 2016 Antalya’da. Esprileriyle küçük büyük herkesin gönlünde taht kuran Garfield, canlı olarak yepyeni bir müzikal şovla Expo 2016 Antalya Küçük Amfi Tiyatro’da sahneye çıkıyor.

Muhteşem danslar, özel kostümler, zengin oyuncu kadrosuyla Garfield ve sevimli arkadaşı Odie, izleyenleri, sihirli bir masal kitabının içinde eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor. Hikâyede, Garfield, sahibi Jon’un kız arkadaşı Liz’e gösterdiği ilgiden epey mutsuzdur. İhmal edildiğini düşünen Garfield, arkadaşı Odie ile birlikte kendilerini birden bire sihirli masal kitabının içinde bulur.

 

Garfield ve çevresindeki herkesin Çizmeli Kedi masalının birer kahramanı olduğu müzikal, 24 Temmuz’a kadar akşam 19.00- 20.00 saatleri arasında küçük Amfi Tiyatro’da sahnelenecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle