Hoşgeldiniz  

Emre Belözoğlu Saldırıya Uğradı

SEMİH KÖKEN | 14 Mayıs 2015 | Gündem, Spor A- A+

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Mudanya feribotunda Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı.

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu ileBeşiktaş taraftarları arasında Gebze‘deki Eskihisar Feribot İskelesi’nde kavga çıktı.Emre Belezoğlu‘nun yanında bulunan eski futbolculardan Orhan Ak’ın da karıştığı kavgada silah çekildiği, araçlara hasar verildiği ifade edildi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu‘na saldırının ardından üç kişi gözaltına alındı. Eskihisar Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından gözaltına alınan 3 şüpheli şu an mahkemeye çıkarıldı.

FERİBOTLA AÇILIŞA GİDİYORDU

Olay, bugün saat 12.30 sıralarında Gebze‘deki Eskihisar Feribot İskelesi’nde meydana geldi. Arkadaşı Orhan Ak ile birlikte Bursa‘da bir açılışa gitmek üzere yola çıktığı belirtilenEmre Belezoğlu, Yalova‘ya geçmek üzere Eskihisar Feribot İskelesi’ne geldi. Burada, bu akşam oynanacak Akhisar- Beşiktaş maçını izlemek üzere Eskihisar’dan aynı feribot ileYalova‘ya gitmek için bekleyen Beşiktaş taraftarları Bursa‘ya gitmek üzere feribot bekleyen Fenerbahçeli Futbolcu Emre Belözoğlu ve Orhan Ak ile karşılaştı.

KÜFÜRLEŞME KAVGA DÖNÜŞTÜ, ORHAN AK SİLAH ÇEKTİ

Beşiktaşlı taraftarlar ile Emre Belözoğlu ile arasında iskelede başlayan küfürleşme, henüz hareket etmeyen arabalı vapurda da devam etti. Gerginlik sürerken Emre Belözoğlu‘nun yanındaki arkadaşı Orhan Ak, iddiaya göre taraftarlara silah çekti. Beşiktaştaraftarlarından biri de, Belözoğlu’nun otomobilini tekmeleyerek arka stop lambasını kırdı.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Feribotta bulunan özel güvenlik görevlileri müdahale ederek iki tarafı ayırdı. Beşiktaşlı taraftarlar kendilerine silah çektiği ileri sürülen ve küfür ettiği iddia edilen Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu ve arkadaşı Orhan Ak’tan şikayetçi oldu. Belözoğlu ve arkadaşı Ak da Beşiktaşlı taraftarlardan şikayetçi oldu.

Feribota gelen Eskihisar Jandarma Karakolu’nda görevli jandarma ekipleri olaya el koyarak tarafları karakola götürdü.

Beşiktaşlı bir taraftarın saldırı sonrası attığı tweet

“DAĞILMAZSANIZ ATEŞ AÇARIM”

Emre’nin yanında bulunan eski futbolcu ve menajer Orhan Ak, belindeki tabancayı çekerek, saldırıda bulunanlara, “Dağılmazsanız ateş açarım” diye bağırdı. Orhan Ak’ın bu sözlerinin ardından saldırganlar dağıldı.

“SEN BILIC’İ ARIYORDUN…”

Beşiktaşlı taraftarlar, Slaven Bilic ile Emre Belözoğlu‘nun yaşadıklarına göndermede bulunarak “Sen Bilic’i arıyordun, biz seni bulduk” diye tepki gösterdi. Taraflar arasında yumruklaşmalar oldu… Emre Belözoğlu‘nun yanında Orhan Ak da vardı… FenerbahçeKaptanı’nın İstanbul‘a döneceği ve taraftarlardan şikayetçi olacağı öğrenildi.

EMRE: ETRAFIMI SARIP, KÜFÜR ETTİLER

Olayla ilgili açıklamada bulunan Emre, “Feribotta etrafımı sardılar, küfür ettiler. Ben de aşağı indim onlarla kavga ettim. Bana saldıran kişilerden şikayetçi oldum, şu an Eskihisar’da bir karakolda polise ifade veriyorum” dedi.

BEŞİKTAŞ’TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş yöneticilerinden Ahmet Nur Çebi, NTVSpor’da Emre Belözoğlu‘na yönelik saldırıyı değerlendirdi. ”Duyum aldım, bilgim yok” diyen Ahmet Nur Çebi, şunları söyledi; ”Sporda bu şiddetin son bulması gerektiğini ifade ettik. Tararaftara söylüyoruz bunu ama kitleleri toplumsal olarak hareketlendirmemek için yönetici ve futbolculara da önemli görevler düşüyor. Öyle bir şey olmuşsa geçmiş olsun diyorum. Ama yönetici ve futbolcuların da tehditkar, tacizkar hareket etmemeleri gerektiğini söyleyebilirim.”

“SAĞLIK DURUMUNDA BİR SORUN YOK”

Bir açılış için Bursa‘ya gitmekte olan Emre Belözoğlu ile aynı feribotta bulunan Beşiktaşlı taraftarlar arasında tartışma yaşandı. Bu tartışmanın ardından karakola alınan Emre Belözoğlu ve taraftarlar ile ilgili ilk açıklama ise tecrübeli futbolcunun bacanağı Mustafa Çetinkaya‘dan geldi. Bacanağı Mustafa Çetinkaya‘nın bir mobilya mağazasına açılışa giden Emre Belözoğlu‘nun yolda Beşiktaş taraftarı ile yaşadığı sözlü saldırı olayınaÇetinkaya‘dan açıklama geldi. Mustafa Çetinkaya, “Açılışa gelirken Emre Belözoğlugemide bir grup Beşiktaş taraftarının sözlü sataşması sonucunda yaşanan bir olay. Çokta büyütmeye gerek yok. Sağlık durumunda bir sorun yok, silah iddialarıyla ilgili de öyle bir şey yok ama yani benim bunlarla ilgili bir bilgimde yok. Bana gelen bilgi şu; Emre şuan karakolda ifade veriyor ve taraftarlardan şikayetci olacak. Bu olaydan dolayı EmreBursa‘ya gelmiyor ve geri İstanbul‘a dönecek” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle