Hoşgeldiniz  

Emniyetten sürücülere eğitim

Semih Köken | 24 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Emniyetten sürücülere eğitim

KEMER Emniyet Müdürlüğü tarafından turizm sezonu öncesi sürücülere eğitim verildi.

Kemer Emniyet Müdürlüğü, Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanlığı ile birlikte düzenlenen toplantıda kent içi toplu ulaşım ve servis sürücülerine yönelik eğitim toplantısı düzenlendi. Arslanbucak Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen eğitime İlçe Emniyet Müdürü Ali Saydam ve Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş da katıldı.

KEMER EMNIYET MUDURLUGU TARAFINDAN TURIZM SEZONU ONCESI SURUCULERE EGITIM VERILDI.(ALI SAYDAM)(FOTO:KEMER-DHA)
Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş ülkenin zor bir dönemden geçtiğini belirtirken, bu konuda sürücücülerin de emniyet mensuplarına destek olmaları gerektiğini vurguladı. Başkan Tıraş, sürücüleri; kent içinde yavaş seyretmeleri ve kılık kıyafetlerine, araç sahiplerini ise personel alımlarında sicil kayıtlarına dikkat etmeleri konusunda uyardı.

İlçe Emniyet Müdürü Ali Saydam da güvenliğin sadece emniyetin sorunu olmadığını, tüm ülke vatandaşlarının sorunu olduğunu belirterek, bu nedenle halkı bilinçlendirmek ve farkındalık yaratabilmek için bu toplantıyı düzenlediklerini kaydetti.

KEMER EMNIYET MUDURLUGU TARAFINDAN TURIZM SEZONU ONCESI SURUCULERE EGITIM VERILDI.(ALI SAYDAM)(FOTO:KEMER-DHA)
Açılış konuşmalarının ardından Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sürücüleri terörle mücadele konusunda bilgilendirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ise asayiş ve trafik konularında uyarılarda bulundu.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle