Hoşgeldiniz  

EMITT’te Kemer standına yoğun ilgi

Semih Köken | 25 Ocak 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

EMITT’te Kemer standına yoğun ilgi

İSTANBUL’da düzenlenen EMITT Fuarı’nda ilçe tanıtımının yapıldığı Kemer standı yoğun ilgi gördü. Belediye Başkanı Mustafa Gül, “EMITT’e 2010 yılında katılmaya başladık. Bu yıl 8’inci yılımızdayız. Bu fuar bizim için çok önemli” dedi.

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan 22’nci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) başladı. İstanbul Beylikdüzü TÜYAP’ta gerçekleştirilen, 85 ülkeden 600 seyahat acentesi ve 5 bin katılımcının yer aldığı fuarı 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. EMITT Fuarı’nda Kemer standı yoğun ilgi görüyor. Aynı zamanda Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) başkanı da olan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcısı Ahmet Can, Meclis Üyesi Özcan Çeliktaş ve Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) yöneticileriyle birlikte Kemer standının açılışını yaptı.

‘EMITT ÇOK ÖNEMLİ’

Fuarı ziyaret eden konuklarla ilgilenen Belediye Başkanı Mustafa Gül, “EMITT’e 2010 yılında katılmaya başladık. Bu yıl 8’inci yılımızdayız. Bu fuar bizim için çok önemli. Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alıyor. Yaklaşık 90 ülke katılıyor. 2010 yılından bu yana fuarda stant açıyoruz. Fuarın ilk saatleri çok yoğun geçti. Ziyaretçi sayımızdan çok memnunuz. Hafta sonu çok daha fazla ziyaretçi bekliyoruz. Biz iç turizme ve yerli turiste de çok önem veriyoruz. Buna çok ihtiyacımız var. 2009 yılında göreve geldiğimizde Kemer’e gelen turistlerin içindeki yerli turist payı yüzde 5’ti. Bu oranı yüzde 35’e çıkardık. Bu artıştaki en büyük katkıyı EMITT sağlamıştır. EMITT, Berlin’de ve Moskova’da yapılan fuarlar gibi heyecan veren bir fuardır. Burada bizim Kemer olarak artımız şudur; 8 yıldır bu fuarda televizyonlarda canlı yayını sadece biz yaptırıyoruz. Antalya bölgesindeki televizyonumuz fuardan canlı yayın yapıyor” dedi.

EN İYİ TANITIM ÖDÜLÜ

Başkan Mustafa Gül, yaptıkları bu etkili tanıtım sayesinde önemli bir ödüle kavuştuklarını belirtti. Başkan Gül, “Türkiye’nin en iyi tanıtım yapan belediye başkanı seçildim. Bunun ödülünü inşallah önümüzdeki günlerde alacağız. Bu ödülü şehir şehir, ülke ülke gezerek ilçemizin tanıtımını yapmamız ve fuarlara katılmamız sayesinde aldık. Aynı anda Moskova’da ve Ukrayna’daki fuarlara katılım sağlıyoruz. Yani Kemer Belediyesi olarak eşzamanlı 3 fuarda birden yer alıyoruz. Tanıtıma ve turizme çok önem veriyoruz. Kemer için elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Bundan sonra da aynı hızda devam edeceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diye konuştu.

Kemer’de şiddetli yağış ve fırtına sonrası yaşananlara da değinen Başkan Mustafa Gül, “Hafta başı Kemer’imizde büyük bir afet yaşadık. Bu afetlerin yaralarını hızlı bir şekilde sardıktan sonra bu fuara katılıyoruz. Afetten zarar görenler başta olmak üzere tüm Kemerlilere geçmiş olsun diyorum. İnşallah Allah bize böyle bir afet daha göstermez” dedi.

 

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya / Kemer – KEMER

ISTANBUL'DA DUZENLENEN EMITT FUARI'NDA ILCE TANITIMININ YAPILDIGI KEMER STANDI YOGUN ILGI GORDU.(FOTO:KEMER-DHA)

ISTANBUL'DA DUZENLENEN EMITT FUARI'NDA ILCE TANITIMININ YAPILDIGI KEMER STANDI YOGUN ILGI GORDU.(FOTO:KEMER-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle