Hoşgeldiniz  

Elmalı’da mahalleler modern yollarla tanışıyor

Semih Köken | 09 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Elmaı tavullar asfalt çalışma-hazırlık (1)Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı’nın Tavullar, Mursal, Kuzuköy mahalleleri grup yolunu sıcak asfalt ile kapladı. Son derece modern bir yola kavuşan bölge halkı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Tavullar, Mursal ve Kuzuköy gurup yolunun önce alt yapı, stabilize çalışmasını yaparak asfalta hazır hale getirdi. Yağmur sularının ve akarsuların tahliyesi amacıyla toplamda 170 metre çeşitli ebatlarda büz kullanıldı.

Toplam 9 kilometre olan grup yolu, dolgu ile bir metre yükseltilirken, genişletildi. Yolun çökme yapan yumuşak zeminli kısımlarına taş dolgu yapıldı.

Bütün bu işlemlerin ardından filler malzemesiyle sıkıştırılan yol, büyük titizlikle sıcak asfalt ile kaplandı ve yol çizgileri çekildi. Daha güvenli ve modern hale gelen yol bölgede yaşayan vatandaşları mutlu etti. Tavullar, Mursal ve Kuzuköy mahalle sakinleri son derece konforlu bir yola kavuşmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle