Hoşgeldiniz  

Duyarlı Vatandaşa Alkış

Semih Köken | 12 Ağustos 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Duyarlı Vatandaşa Alkış

Bulduğu parayı teslim etti!
Kemer’in tanınmış seyyar simitçilerinden Şehmuz Özelhas Alman Turist Schwaız Gram ailesi tarafından parkta unutulan içi para dolu cüzdanı ve plaj çantasını sahibine teslim etti. 
İçinde yaklaşık 2 bin TL’ye yakın değerde Türk, yabancı para ve kredi kartları ile pasaportun olduğu el çantasını bulduktan sonra Kemer Belediyesi görevlilerine teslim etti. Alman turist bir süre sonra unuttuğu çantasını aramaya başladı. Çanta arayan turisti fark eden simitçi ve Belediye görevlisi basın danışmanı turisti yanlarına çağırdılar. Telaşlı bir şekilde olay yerine gelen Alman turiste çantası teslim edildi.

Simitçi Şehmuz Özelhas; Önce polise haber vermek istedik, çünkü şüpheli paket olabilir diye Gazeteci arkadaş plaj çantası gibi bir şey dedi. Ben açmam dedim kendisi açtı ve Belediye danışma bürosuna götürdük sonra o esnada mesafe yakın olduğu için şahsı telaşla çantasını aradığını fark ettik ve kendisine teslim ettik. Bize teşekkür ettikten sonra olay yerinden ayrıldı.

Yaklaşık 5 dakika sonra kalabalık ailesi birlikte olay yerine gelen ve mutlu olduğu gözlenen Gram ailesi çantayı bulan vatandaşlara teşekkür ederken 50 EURO para vermek istedi. Bu jestini kabul etmeyen simitçi Şehmuz Özelhas; “bu bizim vatandaşlık görevimiz diyerek turistlere teşekkür etti”

 

 2 41

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle