Hoşgeldiniz  

“DÜŞ KEMERİN YAKASINDAN”

SEMİH KÖKEN | 09 Mart 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

“DÜŞ KEMERİN YAKASINDAN”

YİNE KAVGA YİNE BİLİCİ

 

 

   11 yıl önce  hakan tuncere saldırmıştı 

 

 işte o karar ve altındaki imza MUSTAFA BİLİCİ 

 

DAHA ŞİMDİDEN KAVGAYA BAŞLADI

 

Kemerin dinozor siyasetçilerinden olan ve yıllardır Meclis üyeliği koltuğundan hiç inmeyen Mustafa Bilici Kemer Belediyesinin son meclis toplantısında yine alışıktı tavırlarıyla yine  olay çıkardı.Kendi partisinden bile tepki görürken vatandaşlar  yıllardır Mecliste olan biliciye büyük tepki gösterdiler..

 

Her dönemin adamı olma yolunda usta olan Hacı Bilici bu sayede Hep koltuk ve makam peşinde koşarken Kendine de rant sağlamaktan geri kalmadı.

 

Kemer Belediye Meclisinin son toplantısında Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Meclis üyelerine tek tek teşekkür ettikten sonra sözü Tek tek meclis üyelerine verdi her meclis üyesi kısa ve anlamlı Teşekkür konuşması yaparken  Hazırlık gelen Hacı Mustafa Bilici  söze başladı. “2014 de MHP den Mustafa Gül ün  sırasından Meclise girdim bana İmar ve iskan komisyonu başkanlığı verecekti ama senle işimiz yok diyerek beni kenara attı.Beş yıl bu günü bekledim” diyerek sinirlendi ve ayağa Kalkarak  Mustafa Gül ve ekibine hakaretler yağdırmaya başladı. Hırsını alamayan Bilici Mustafa Gülün seçim kata loğunu ayağa kalkarak yırtıp küfürler sarf etmesi karşısında Başkan Gül  sakin tavrını bozmayarak Bilici yi susmasını istedi. Olay terk eden Başkan Gül ün ardından hakaretlerine devam eden Bilici MHP Den seçilip Meclise giren Sedat AKAN, Cumali AFŞİN  ve  Ahmet Ali GÜVEN e dönerek “BU ÜÇ KURBANLIK  BENİ KANDIRDI KURAN ÜSTÜNE EL BASTINIZ”  diyerek bu seferde bu meclis üyelerine saldırdı. Araya girenlerin önlemeleri ile olay büyümeden kapanırken o esnada adı Terör örgütü FETÖ ile anılan ve soruşturma geçiren Ak Parti emekli  Meclis üyesi Yunus Nergiz in alkış tutması tepki çekti.

 

ARADAN 11 YIL GEÇTİ  KAVGACI BİLİCİ YİNE AYNI

 

 

2008 Yılının üçünçü ayında yine aynı olay yaşanırken olay şu şekilde gerçekleşti

“Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı bugün gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Bağımsız Hasan Şeker‘in Berlin Turizm Fuarı’na katılmak amacıyla yurt dışında olması nedeniyle Meclis’i, Belediye Başkan Vekili Mustafa Bilici yönetti. Gündem maddelerinin görüşüldüğü Meclis’te üye Nazım Körçeşme, Başkan Vekili Mustafa Bilici’nin yaptırmakta olduğu iş merkezi inşaatında kaçak unsurlar bulunup bulunmadığı yönünde önerge verdi. Bilici, daha önce aynı konuda Bağımsız Meclis Üyesi Hakan Tuncer’in de kendisini şikayet ettiğini söyledi. Siyaset hayatı boyunca kimseyi şikayet etmediğini belirten Bilici, Tuncer’e dönerek, “Sen beni şikayet ediyorsun ama sen de iş yeri olarak kiraladığın binada balkonu içeri aldın” dedi. Tuncer ise “Bilip bilmeden konuşma. Balkonu içeri aldıysam şuradan kalkmak nasip olmasın” diye cevap verdi.Bunun üzerine Bilici Hakan Tuncer in üzerine yürüyerek tokat atmaya boğazına sarılmaya kalkmıştı.

 

 

BU OLAY İLK DEĞİL SON DA OLMAYACAK..

 

Agresif tavırlarıyla bilinen Bilicinin bu hareketini daha önceden de yaptı belli iken  ogünkü olayın mağduru Hakan Tuncer “çok yazık sen kemer halkını temsil edemezsin” diyerek Hacı Biliciye olan tepkisini sosyal medyada gösterdi.

 

HAKAN TUNCERE DE SALDIRMIŞTI..

 

Daha sonra bilgisine  Başvurduğumuz Hakan Tuncer “bu adam dün ne ise bu günde aynı şimdi işine geldiği kim varsa onun yanında Kemer için böyle ufku dar adamların olması çok üzücü Bakın 11 sene önce Bana saldırdı bu adam ve ben bu adamdan 8 bin tl tazminat aldım , Bu adam Allah aşkına neyi nasıl temsil edecek çok yazık çok” dedi..

 

GÜL FENA ÇAKTI

Kemer Belediye Başkanı ve CHP Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, seçimler öncesi yapılan son meclis toplantısında yaşanan gerginlik hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Meclis toplantısında Mustafa Bilici ile yaşanan tartışma sonrası açıklama yapan Gül, 2014’den bu yana mecliste yer alan partilerin meclis üyeleri ile beraberlik yaşadıklarını söyledi.

Meclis üyeleri arasında meclisin huzurunu kaçıranların olduğunu ve her toplantıda kavga çıkarmaya çalışanların olduğuna değinen Gül, seçim çalışmaları kapsamında belediyeye fazla uğrayamadığını ancak son mecliste meclis üyeleriyle helalleşmek istediğini kaydetti.

Gül, Berlin Fuarı’na gitmeyerek 5 yıl boyunca mecliste beraber çalıştığı meclis üyeleriyle bulunmayı tercih ettiğini anlatarak şunları söyledi:

“Belki birbirimizi kırmış olabiliriz. Helalleşmek için meclis toplantımızı yaptık. Kemer’de yaşanan hortum felaketinde kaybolan Kader Buse Acar’ın adını yaşatmak için karar almak istedik. Daha sonra bütün meclis üyelerine söz hakkı verdim. Herkes veda konuşması yapacaktı. Yine görüldü ki iki kişi var her zaman belediyemize hakaret etmeye devam etti. Yunus Nergiz ve Mustafa Bilici.”

Mustafa Bilici ve Yunus Nergiz belediyenin 80-100 milyon lira borcu olduğunu iddia ettiğini ancak bunların gerçeği yansıtmadığını ve gelip muhasebeye bakabileceklerini ifade eden Gül, konuşmasına şöyle devam etti:

“Herkes muhasebeye gidip bakabilir. Borçlu muyuz yoksa alacaklı mıyız bakabilirler. Meclisin huzurunu bozan bu iki kişiden Yunsu Nergiz’den artık Kemer kurtuldu. Siyasi hayati bitti. Meclisin huzurunu bozan, sürekli kavga çıkaran, lüzumsuz bir insan olan Mustafa Bilici’nin ise meclise geleceğini düşünüyordum ama bu olaydan sonra gelemez. Buna oy verecek olan değerli vatandaşlarımın böyle kavgacı, çirkef ve kötü söz söyleyen Mustafa Bilici’ye tekrar bakmalarını isterim. Bilici hem de hacıya gitmiş biri. Hacıya giden adam oradan düzgün temizlenmiş olarak geri gelir. Hacıya gidip gelen Bilici hala yalan dolan çirkeflikte devam ediyor.”

OTEL SATTIN POLEMİĞİ

Gül, Mustafa Bilici’nin, Türkiz Otel’de Hasan beyle toplantı yapıp başka meclis üyelerini ayarlayıp onlara neler yaptığını bildiklerini söyleyerek, “Mustafa Bilici, başkan yardımcılığını kabul edip Mustafa Gül’ün yaptırmış olduğu 5 yıldızlı bir oteli satmak için meclis kararı aldılar. Encümenden falan yetki yok. İhaleye çıktılar. Daha sonra ihale yapılmadı ve otel kurtuldu.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Gül, 11 tane okul yapımında bulunduğunu, şahsi olarak da okul yaptırdığına değinerek, “Bunun yanında 5 yıldızlı bir otel yaptırma onurunu yaşıyorum. Kemer  Belediyesi, 20 belediyenin içerisinde 20 bin metre kare arazi alan tek belediyedir. Onun için bunların artık son çırpınışları. Zaten son iki gündür de sosyal medyadan ve dışarıdan bizi hep kavgaya çekmeye çalışıyorlar. Bunun üzerinden rant elde etmeye çalışıyorlar ama biz bu rantı onlara vermeyeceğiz. Kemer halkı bunların ne kadar kişiliksiz ve itibarsız bir şekilde seçimi kaybettiklerinin telaşı içerisine düştüklerini biliyor. Biz DSP’den belki bir tane meclis üyesi gelir diyorduk ama böyle bir adamı Kemer halkının meclise sokmayacağını biliyorum. Kemer halkını yakından tanıyorum. Kemer meclisinin havasını bozan bu iki insandan artık Kemer Belediyesi arınmış olarak görevimize devam edeceğiz. Konuşma yapamayan üç meclis üyesi arkadaşımıza söz veremedik. Onlardan özür diliyorum. Böyle bir adamı meclise soktuğumuz için ben Kemer halkından özür diliyorum. 1 Nisanda tekrardan belediyemizde buluşmak üzere diyorum.” ifadelerine yer verdi.

PEKİ BU İŞ MERKEZİNİ KİM YAPTIRDI..

 

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle