Hoşgeldiniz  

Dünya starlarına flyboard öğretiyor

Semih Köken | 16 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Dünya starlarına flyboard öğretiyor

ANTALYA’da 2012 yılından beri jet-ski’yle flyboard yapan, bu alanda dünya üçüncülüğü ve çok sayıda Balkan şampiyonluğu bulunan Ali Komşusu, işadamı Ali Koç’tan Sergen Yalçın’a, Tuğba Özay’dan Mehmet Ali Erbil’e, dünya starları Rihanna, Inna, Leonardo Di Caprio, Justin Bieber, Kendall Jenner ve Timati’ye flyboard kursu verdi.

Son yıllarda Antalya’nın yanı sıra Ege Bölgesi’ndeki 5 yıldızlı otellerin sahil ve havuzlarında büyük ilgi gören gösteriler yapan Ali Komşusu, jet-ski’ye bağlı hortuma gelen suyun basıncıyla çalışan, su altında itiş gücü olan ve üzerindeki kişiyi 10 metreye kadar yükselten flyboard’un dünyada inanılmaz talep gören bir spor olduğunu söyledi. Dubai’den İspanya’ya dünyanın birçok tatil destinasyonunda gösteriler yapan Ali Komşusu, “Flyboard, dünya starlarının en çok yaptığı yaz sporu” dedi.

BALKANLARIN EN İYİSİ

2015 Dünya Flyboard Şampiyonası’nda üçüncülük, 2012’den beri de Balkan şampiyonalarında namağlup birincilik elde eden Ali Komşusu, Türkiye’de bu sporu yapan 3 sporcu olduklarını söyledi. Dünya çapında şampiyonalara katıldıklarını ve bu alanda henüz milli takım düzeyinde bir yapılanma olmadığını kaydeden Komşusu, bu ay sonunda Sırbistan, aralık ayında da Tayland’da düzenlenecek şampiyonalarda Türkiye’yi temsil edeceğini kaydetti.

ÜNLÜLERİN GÖZDE SPORU

Flyboard’un hem dünyada hem Türkiye’de ünlü isimlerin çok rağbet gösterdiği bir yaz sporu olduğuna değinen Ali Komşusu, Türkiye’de Mehmet Ali Erbil, Tuğba Özay, Sergen Yalçın’ın aralarında bulunduğu birçok ünlü isme kurs verdiğini söyledi. İş dünyasından Ali Koç ve Özcan Tahincioğlu’na da kurs verdiğini belirten Komşusu, bu isimlerin Türkiye’de en iyi flyboard yapan kişiler olduğunu kaydetti. Kurs verdiği işadamları arasında Seyfi Şahin, Ali Sabancı ve Fatih Kahraman’ın da olduğunu vurgulayan Ali Komşusu, birçok yabancı stara da kurs verdiğini aktardı.

DÜNYA STARLARINA ÖĞRETTİ

Inna, Timati, Rihanna, Leonardo Di Caprio, Justin Bieber, Kendall Jenner, Hint aktör Hrithik Roshan, Aamir Khan gibi dünya çapında starlara fylboard kursu verdiğini anlatan Ali Komşusu, 2012’den 2013’ün sonuna kadar yaklaşık 1.5 yıl Türkiye’ye hiç uğramadan flyboard’un tanıtımı için çok sayıda ülke gezdiğini, dünya lansmanı yaptığını kaydetti. Ali Komşusu, “Son 3 yıldır dünya starlarının ilgisi çok fazla. Önceleri ‘Nasıl yaparız, tehlikeli mi’ diye bu spordan korkuyorlardı. Ama iyi bir eğitmen eşliğinde eğitim alındığında ne kadar zevkli bir şey olduğu ortaya çıktı” dedi. Ali Komşusu, Malezya, Tayland, Suudi Arabistan ve Dubai kraliyet ailelerine de kurs verdiğini sözlerine ekledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle