Hoşgeldiniz  

Dünya Şampiyonuna Muhteşem Karşılama

SEMİH KÖKEN | 31 Ekim 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

  1. Dünya Şampiyonuna Muhteşem Karşılam 

Kemer’imizin gururu Emin Akar’ın öğrencisi Akar Spor Kulübü sporcusu Kemer Anadolu lisesi öğrencisi Müşerref Özdemir Dünya Şampiyonu Olmuştu.

Şili’nin başkenti Santiago’da 23-27 Ekim tarihleri arasında yapılan Şampiyonanın ilk gününde ferdi kata dalında rakiplerini bir bir geçerek finale kaldı. Özdemir finalde Mısırlı Fatma Sorour’u 1-0 yenerek Dünya birinciliğini elde etti.

Şampiyonu Kemer 1 girişinde Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Emin Gül, Belediye personeli vatandaşlar hocası Emin Akar ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Atatürk Caddesinde konvoy eşliğinde Belediye önüne gelen şampiyonu Kemer Belediyesi personeli karşıladı.

Burada yapılan törende konuşan Akar Spor kulübü Başkanı ve Hocası Emin Akar gösterilen ilgiye teşekkür ederken Müşerref Özdemir’i de kutlayarak madalya için teşekkür etti.

Başkan Necati Topaoğlu ise; Dünya şampiyonunu ve hocasını tebrik ederek bu gururu Kemer’e yaşattığınız için sizlere teşekkür ederim. dedi

Topaloğlu Meclis kararı alarak Dünya Şampiyonu Müşerref Özdemir’i ödüllendireceğini de sözlerine ekleyerek, Aslanbucak Mahallesindeki bir binanın sporculara tahsis edeceğinin altını çizerek, başarılı sporcularımızın her zaman yanında olacağız. Dedi

Törene; Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal’da katılarak Dünya Şampiyonunu kutladı.

 

#dünyaşampiyonu

#karete #kemer #antalya

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle