Hoşgeldiniz  

DUALARIMIZ BEKÇİ BEKİR İÇİN

SEMİH KÖKEN | 04 Aralık 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

DUALARIMIZ BEKÇİ BEKİR İÇİN

Kemerin sevilen simalarından olan  bir zamanlar Kemer lisesinde ve Akdeniz Caddesinde Bekçilik te yapan nağ-mı değer Bekçi Bekir Bekir Tuncel dün elim bir kaza sonucunda yoğun bakıma alındı.

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Kuzdere Kavşağı Eski doğa pide önünde meydana gelen olayda Suriye uyruklu bir Sığınmacının kullandığı araç kuzdere istikametinde ters yönde giderken Bekin Tuncel yönetimdeki motora çarptı.

Olay yerine çağrılan ambulans ile önce Kemer Devlet hastanesine kaldırılan Tuncer , hayati tehkilesi olduğundan dolayı Akdeniz Üniversitesi Beyin cerrahi Yoğun Bakımına kaldırıldı.

Kafa travması sonucunda çoklu beyin kanaması geçiren Tuncel burada yoğun bakıma alındıktan sonra  ameliyat edilmesine rağmen durumunun hiçde iyiye gitmediği bildirildi.

Kemerde herkesin sevip saydığı Bekçi Bekir için  dualarınızı eksik etmeyin diyen yakınları Hastane önünde umutla bekliyorlar.

Ayışığı Gazetesi olarak değerli dostumuz arkadaşımız Bekir Tuncel e acil şifalar dilerken herkesten Bekir için dualarını eksik etmesinler temennisinde bulundular.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle