Hoşgeldiniz  

Dostluk Maçında Baklavalı Kutlama

Semih Köken | 03 Aralık 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Dostluk Maçında Baklavalı Kutlama

Kemer Kaymakamlığı ve Kemer Belediyesi ile Antalya Kazakistan Konsolosluğu personeli, Kemer’de dostluk maçı yaptı. Karşılaşmayı Kemer 8-4 kazandı.


Kemer Kaymakamlığı ve Kemer Belediyesi tarafından organize edilen futbol maçı, Kemer’de bir halı sahada oynandı. Dostluk maçına, Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kazakistan Antalya Konsolosu Nariman, Meldebko, Kemer Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı ile kaymakamlık, Belediye ve konsolosluk personeli oynadı.
Maçın Hakemliğini Reşat Aydoğdu’nun yaptığı 30’ar dakikalık iki devrede oynanan maçta, Kaymakam Feslihan, Başkan Gül ve Emniyet Müdürü Karayakalı sergiledikleri futbolla alkış alırken, Kemer Kaymakamlığı takımı Kazakistan Konsolosluk takımını 8-4 mağlup etti. Maçın ardından Kazakistan Konsolosluk personeline baklava ikramı yapıldı.

Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan yaptığı açıklamada, böyle bir dostluk maçı düzenledikleri için mutlu olduklarını belirterek, bu tarz etkinliklerin düzenlenmesinin Kemer turizmi açısından da önemli olduğunu söyledi.
Başkan Mustafa Gül ise yaptığı açıklamada; geçtiğimiz günlerde Antalya’nın Almanya konsolosluğu ile yaptığımız maç, gerek basında gerekse İnternet ortamında büyük ilgi gördü. Bu gün ise dostluğumuz atalarımıza dayalı Kazakistan ile bir dostluk maçı yaptık. Başta Kemer Kaymakamımız Sayın Mustafa Cihad Fesliahan ve Kazakistan Konsolosu Neriman Meldebkov’a katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Dedi


Konuşmaların ardından Kemer Kaymakamı Feslihan ve Belediye Başkanı Gül Kazakistan Konsolosu Neriman Meldebkov’a bir plaket takdim ettiler. Neriman Meldebkov ise Kazakistan’ın tarihçesini anlatan Türkçe ’ye çevrilmiş kitap setini Başkan Gül’e hediye etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle