Hoşgeldiniz  

Döşemealtı’na hipodrom

Semih Köken | 11 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Döşemealtı’na hipodrom

DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçede yapılacak ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ihalesi gerçekleştirilen hipodrom projesinin inşaat ruhsatlarını imzalayarak teslim etti.

DOSEMEALTI BELEDIYE BASKANI TURGAY GENC, ILCEDE YAPILACAK VE GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIGI TARAFINDAN IHALESI GERCEKLESTIRILEN HIPODROM PROJESININ INSAAT RUHSATLARINI IMZALAYARAK TESLIM ETTI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

Yağca Mahallesi’nde 81 bin 762 metrekare alan kurulacak hipodrom inşaatı ruhsatlarını imzalayarak yetkililere teslim eden Belediye Başkanı Turgay Genç, projenin Antalya ve Döşemealtı için hem ekonomik hem de istihdam açısından önemli katkılar sağlayacağını söyledi. Projenin ilçeye kazandırılması konusunda her türlü desteği ve kolaylığı gösterdiklerini anlatan Başkan Turgay Genç, “Döşemealtı sınırları itibariyle Antalya’nın en büyük merkez ilçesi ve böyle büyük projelerin yapılabileceği tek adres diyebilirim. İmarlı alanlarımızın yüzde 90’a yakın bölümü yatırıma açık. Yeni Antalya Otogarı’nın da ilçemize yapılabilmesi için 100 dönümlük bir alanı Büyükşehir Belediyemize devrettik. Otogarın da Döşemealtı’na gelmesiyle hem kent içi trafiği rahatlayacak hem de bölgemizin sosyal, ekonomik ve istihdam olanağı artacaktır” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle