Hoşgeldiniz  

Döşemealtı Kadın Futbol Takımı’ndan Fair-Play Örneği

Semih Köken | 10 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Spor A- A+

Döşemealtı Kadın Futbol Takımı’ndan Fair-Play Örneği

Türkiye Kadınlar 1. Ligi’nde Pazar günü oynanması gereken 1207 Antalya Döşemealtı Spor-Karadeniz Ereğli Belediye Spor Maçı, Üniversite sınavının aynı güne denk gelmesi nedeniyle ertelendi.

Döşemealtı Kadın Futbol Takımı'ndan Fair-Play Örneği, System.String[]
Türkiye Kadınlar 1. Ligi’nde Pazar günü oynanması gereken 1207  Antalya  Döşemealtı Spor-Karadeniz Ereğli Belediye Spor Maçı, Üniversite sınavının aynı güne denk gelmesi nedeniyle ertelendi.

Türkiye Kadınlar 1. Ligi’nde Pazar günü  Yeşilbayır Stadı’nda oynanması gereken 1207  Antalya  Döşemealtı Spor-Karadeniz Ereğli Belediye Spor Maçı, Üniversite sınavının aynı güne denk gelmesi nedeniyle  Karadeniz ekibinin erteleme talebine 1207  Antalya  Döşemealtı Spor Kulübü, olumlu yanıt verdi. Ertelenen karşılaşma  Çarşamba günü Şehit Er Tevfik Cebeci stadında oynanacak.

Çalışmalarını Play-off a endeksli olarak sürdürdüklerini söyleyen Sportif Direktör  Hüseyin Türk, “her maç bizim için final havasında. Geçtiğimiz hafta lige 1 haftalığına ara verildiği için maçımız yoktu. Ancak özel maçlar yaparak eksiğimizi tamamladık.  Karadeniz ekibi de güçlü ve genç bir takım. Ancak bizim gücümüz ve oyuncularımızın performansı ortada. Bu nedenle mutlak galibiyet parolası ile hazırlıklarımızı yapıyoruz. Üniversite sınavlara nedeniyle tüm maçlar Cumartesi günü oynanacaktı. Biz Fair Play örneği göstererek rakibimizin maçı erteleme isteğini kabul ettik. Gençlerin Üniversite sınavları nedeniyle geleceklerine mal olacak bir şey olmaması için maçın  Çarşamba günü oynanmasını kabul ettik. Bize de bu yakışırdı” dedi.

Tüm taraftarları  Çarşamba günü Şehit Er Tevfik Cebeci stadına beklediklerini söyleyen Türk, “Taraftarımız bizleri yalnız bırakmasın. Bu maçta sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz ancak Lise ve Üniversiteler arası futsal müsabakaları nedeniyle antrenman yapmakta sıkıntı yaşıyoruz. Oyuncularımız  Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri salon futbolu oynuyor, hafta sonu da lig maçına çıkıyor.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle