Hoşgeldiniz  

Döşemealtı Belediyesi personeline Belediye mevzuatı semineri

Semih Köken | 06 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Döşemealtı Belediyesi personeline Belediye mevzuatı semineri

Döşemealtı Belediyesi, kurumsal hizmet kalitesinin artırılması, vatandaşların sorunlarına daha hızlı ve pratik çözümler bulunması amacıyla düzenlediği kurum içi eğitimlerine devam ediyor. Kurumsal eğitim kapsamın da Sayıştay 4. Daire Eski Başkanı Abdurrahman Acar, “Belediye Mevzuatı ve İhale Kanunu” ile ilgili seminer verdi.

Sayıştay 4. Daire Eski Başkanı Abdurrahman Acar, yetki ve sorumluluklara dikkat çekti…

Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve ilgili personelin katılımıyla 2 gün boyunca devam eden Eğitim Semineri Belediye Meclis Salonun da yapıldı. Sayıştay 4. Daire Eski Başkanı Abdurrahman Acar, 2016-2017 Yıllarında Mevzuatta yapılan değişiklikler, ihale kanunu konularında güncel bilgileri paylaştı. Acar ayrıca, Belediye Başkanı, Başkan Yardımcıları, birim Müdürleri ve Belediye Meclis Üyelerinin görevleri, yetki ve sorumluluklarına dikkat çekip, komisyonların çalışma usul ve esasları hakkında açıklamalarda bulundu.

Kurum içi eğitimlerimiz devam edecek…

Katılımın oldukça yoğun olduğu hizmet içi eğitim seminerinde personel bilmedikleri yada merak ettikleri kanun maddeleri ve belediye mevzuatıyla ilgili sorular sorarak not aldı. Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın, hizmet içi eğitim seminerlerine devam edeceklerini söyleyerek, “Hem biz idareciler hem de personelimizin belediye mevzuatını en iyi ve en doğru şekilde bilmeleri büyük önem arz ediyor. Ayrıca değişen kanun maddeleri hakkında uzmanından bilgiler alıp daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için Belediye Başkanımız Sayın Turgay Genç’in talimatı doğrultusunda kurum içi eğitimlerimiz devam edecektir” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle