Hoşgeldiniz  

Döşemealtı asfalt yollara kavuştu

Semih Köken | 07 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Döşemealtı asfalt yollara kavuştu

DÖŞEMEALTI İlçesi’nde yol çalışmaları aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin bir bölümü Altınkale Mahallesi’ne bağlı Süleyman Koç Caddesi’nde drenaj hattı ve sondaj çalışmaları yaparken, diğer bir ekip Nazım Hikmet Caddesi’ni sıcak asfalt ile kaplıyor.

DOSEMEALTI ILCESI'NDE YOL CALISMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Döşemealtı Belediyesi vatandaşların ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda ilçenin dört bir yanında yeni yollar açmaya, açılan yolları da sıcak asfalt ile buluşturmaya devam ediyor. Eskiyen ve ihtiyaca cevap vermeyen yollar da yenileniyor.

 

Bu çalışmalar kapsamında ekipler, Altınkale Mahallesi Nazım Hikmet Caddesi’nde asfalt serim işlemine başlandı. Şehit Mustafa Gürcan Caddesi’nden başlayıp Atatürk Caddesi’ne bağlanacak Süleyman Koç Caddesi ve bağlantılı sokaklarda çalışmalar sürüyor. Yağmur suyu drenaj hattı ve sondaj çalışmasının tamamlanmasının ardından Süleyman Koç Caddesi ve bağlantılı sokaklara 5 kilometrelik asfalt dökülecek.

 

Çalışmaları yerinde inceleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Bilindiği gibi Döşemealtı sınırları itibariyle Antalya’nın en büyük merkez ilçesine dönüştü. Yerleşim çok dağınık olduğu için vatandaşın evine, işyerine ulaşımı kolaylaştırmak istiyoruz, bunun için de ekiplerimiz yoğun bir tempoda çalışıyor. Altınkale Mahallesi Nazım Hikmet Caddesi’nin alt yapısını tamamladıktan sonra asfalt dökmeye başladık. Süleyman Koç Caddesi ve bağlantı sokakların da gerekli alt yapı hazırlıklarımız devam ediyor” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle