Hoşgeldiniz  

DOLANDIRILMAKTAN SON ANDA KURTARILDI

SEMİH KÖKEN | 14 Nisan 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya’da telefonda kendisini polis olarak tanıtan kişiye yaklaşık 100 bin TL değerindeki para ve ziynet eşyalarını vermeye kalkan 66 yaşındaki Derman Kaplantorgut, son anda dolandırılmaktan kurtarıldı.

Olay, Muratpaşa İlçesi Çağlayan Mahallesi’nde meydana geldi. Derman Kaplantorgut’u telefonla arayan ve kendisini ‘polis’ olarak tanıtan kişi, bankada bulunan para ve ziynet eşyalarının dolandırılıcılar tarafından alınacağını söyledi. Telefonu hiç kapatmayan ve konuşmaya devam eden Kaplantorgut, banka şubesine gelip paralarını ve ziynet eşyalarını aldı. Bu süre içinde telefonla konuşmaya eden Derman Kaplantorgut’u polise ihbar eden yakınları, dolandırıcılarla Çağlayan Mahallesi’nde bir AVM önünde buluşacaklarını belirtti.

GERÇEK POLİSLERE İNANMADI

İhbar üzerine olay yerinde önlem önlem alan polis, bir süre sonra elinde para ve altınlarla gelen ve telefonla konuşmaya devam eden Kaplantorgut’a dolandırılacağı bilgisini verdi. Ancak gerçek polislere inanmayan Kaplantorgut, dolandırıcılarla konuşmaya devam etti. Kaplantorgut’un yanına bu kez damadı Kadir Doğan geldi. Doğan’a küfreden dolandırıcılar, telefonu kapattı. Elinde para ve ziynet eşyasının bulunduğu poşeti polise vermek istemeyen Kaplantorgut, ifadesi alınmak üzere Demircikara Polis Merkezi’ne götürüldü. Kadir doğan, kayınvalidesinin çektiği paranın üç aileye ait olduğunu ve dolandırılmaktan son anda kurtarıldığını söyledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle