Hoşgeldiniz  

DÖGEM üyeleri Çanakkale’ye gitti

Semih Köken | 11 Eylül 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

DÖGEM üyeleri Çanakkale’ye gitti

DÖŞEMEALTI Gençlik Meclisi (DÖGEM) üyeleri, Çanakkale Şehitliği’ne saygı ve kültür gezisi düzenledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi ruhuna uygun olarak hazırlanan DÖGEM’in Çanakkale gezisine 40 genç vekil katıldı. Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cevat Yanar ve DÖGEM proje koordinatörü Murat Dinç’in başkanlık yaptığını gezi kapsamında önce Bursa’da Ulu Camii ziyaret edildi. Bursa’dan sonra Çanakkale’ye hareket eden genç vekillerin ilk durağı Kepez Belde Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’ı makamında ziyaret eden gençler, çalışmalarını anlattı. Başkan Mutan da genç vekillere bölgeyi tanıtarak projelerini anlattı. Genç vekiller, ziyaretin ardından Başkan Mutan’a, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in gönderdiği plaketi takdim etti.

DÖGEM üyeleri daha sonra Çanakkale Belediyesi’ni de ziyaret etti. Gençler, meclis salonunda kendilerini ağırlayan Başkan Yardımcısı Ali Sürücü’ye ,Döşemealtı İlçesi’ni tanıtarak projeleri ve gezileri hakkında bilgiler verdi. Çanakkale’nin kültürel ve tarihi yapısını gençlere anlatan Başkan Yardımcısı Sürücü, vekillere çeşitli hediyeler verdi. Gençlik Meclisi üyeleri de yine Turgay Genç tarafından gönderilen plaketi Ali Sürücü’ye takdim etti.

57’NCİ ALAY ŞEHİTLİĞİNDE DUA

Döşemealtı Gençlik Meclisi Genç vekilleri yerel yönetim ziyaretlerini tamamlamasının ardından tarihin en kanlı savaşlarının yaşandığı ve kahramanlık destanlarının yazıldığı Gelibolu Yarımadası’na geçti. Burada 57’nci Alay Şehitliği’ni ziyaret eden gençler, saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı okudu. Siperleri gezen gençler, Çanakkale destanını anlatan tiyatro gösterisini izledi. DÖGEM vekilleri şehitler için dua ederek Çanakkale’den ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya – ANTALYA

Foto 1 indir

DOSEMEALTI GENCLIK MECLISI (DOGEM) UYELERI, CANAKKALE SEHITLIGI'NE SAYGI VE KULTUR GEZISI DUZENLEDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle