Hoşgeldiniz  

Denizi kirleten gemiye 65 bin lira ceza

Semih Köken | 18 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Turizm, Yaşam A- A+

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı Şube Müdürlüğü ekipleri, deniz kirliliğine neden olan bir gemiye 65 bin 124 TL para cezası vererek, seyrüseferden men etti.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı Şube Müdürlüğü, deniz araçlarından kaynaklanan kirliliğe karşı, denetimlerine yoğun bir şekilde devam ediyor. Denetimler sırasında Antalya Liman sahasında denize sintine bırakarak kirliliğe sebebiyet verdiği tespit edilen Moldova Bayraklı M/V MAR BIANCO isimli kuru yük gemisi seyrüseferden men edilerek,  65 bin 124 TL para cezası uygulandı.

AKDENİZ MAVİ KALACAK

Akdeniz’in mavi kalması ve denizlerin kirletilmemesi için konuya duyarlılık gösteren vatandaşlar deniz kirliliğiyle ilgili şikayetlerini, Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı Şube Müdürlüğü’nün 249 52 00 numaralı telefonlarına bildirebilir. Büyükşehir ekipleri, deniz kirliliği ile ilgili şikayetleri hassasiyetle değerlendirirken, Antalya Körfezi’nin karadan ve denizden kirlenmeye karşı korunması konusunda gerekli çalışmaları sürdürüyor.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle