Hoşgeldiniz  

Demokrasi nöbeti 19’uncu gününde

Semih Köken | 03 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Demokrasi nöbeti 19’uncu gününde

FETÖ’nün darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Sokağa çıkın’ çağrısıyla başlatılan demokrasi nöbeti, 19’uncu gününde Antalya’da coşkuyla devam etti.

Antalyalılar, ellerinde Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterleriyle akşam saatlerinden itibaren Cumhuriyet Meydanı’nı doldurdu. Vatandaşların yanı sıra Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, MEMUR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Tahsin Etli ve çeşitli STK temsilcileri de demokrasi nöbetine destek verdi. Gecede, darbe girişimine karşı koyarken yaşamını yitirenler için saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

FETO'NUN DARBE GIRISIMININ ARDINDAN CUMHURBASKANI RECEP TAYYIP ERDOGAN'IN 'SOKAGA CIKIN' CAGRISIYLA BASLATILAN DEMOKRASI NOBETI, 19'UNCU GUNUNDE ANTALYA'DA COSKUYLA DEVAM ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

‘ARTIK ÖLSEM DE GAM YEMEM’

Gecede kalabalığa seslenen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, milletle gurur duyduğunu belirterek, bu geçen 19 günün tarihi günler olduğunun altını çizdi. Başkan Tütüncü, “Ne söylesek azdır. Bugün tek bir şey söylemek istiyorum; bu aziz ve kahraman milletin sıradan bir evladı olarak gurur duyuyorum. Ülkemizde bundan sonra nice badirelere göğüs gereceğimizi gördük, anladık. Artık ölsem de gam yemem. 19 gün önce ölsek de gam yemeyeceğimiz anlar yaşadık” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle