Hoşgeldiniz  

Dayak nedeniyle evden uzaklaştırılan eş bu kez bıçakladı

Semih Köken | 05 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Dayak nedeniyle evden uzaklaştırılan eş bu kez bıçakladı

ANTALYA’da madde bağımlısı 42 yaşındaki Ali Toprak, dün eşi Pınar Toprak’ı dövdüğü gerekçesiyle 6 ay evden uzaklaştırıldı. Bu sabah gidip eşini dövüp evden ayrılan, hırsını alamayınca yeniden gelen Toprak, bu kez Pınar Toprak’ı baldırından bıçaklayıp kaçtı.
ANTALYA'DA MADDE BAGIMLISI ALI TOPRAK (FOTODAKI) , DUN ESI PINAR TOPRAK'I DOVDUGU GEREKCESIYLE6 AY EVDEN UZAKLASTIRILDI. BU SABAH GIDIP ESINI DOVUP EVDEN AYRILAN, HIRSINI ALAMAYINCA YENIDEN GELEN TOPRAK, BU KEZ PINAR TOPRAK'I BALDIRINDAN BICAKLAYIP KACTI. (FOTO:ANTALYA-DHA)
Olay, bugün saat 14.00 sıralarında Kepez İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi 6248 Sokak’taki gecekonduda meydana geldi. Madde bağımlısı olduğu ileri sürülen, 6 çocuk babası Ali Toprak, evden eşya satıp uyuşturucu alacağını söyleyince dün tartıştığı eşi Pınar Toprak’ı dövdü. Pınar Toprak’ın şikayeti üzerine gözaltına alınan Ali Toprak’a, polis merkezi tarafından 6 ay uzaklaştırma verildi. Evden uzaklaştırıldığı için sinirlenen Ali Toprak, bu sabah ve gelip eşyalara zarar verdi. Eşini tekrar döven Toprak, evden aydıldı. Saat 14.00 gibi yeniden eve gelen Ali Toprak, bu kez eşini sol ayak baldırından bıçakladı. Paniğe kapılan Toprak suç aleti bıçakla kayıplara karışırken, olay sırasında evde bulanan çocukları, durumu polise bildirdi. Belirtilen adrese gelen polis ekipleri, Ali Toprak’ı yakalamak için çalma başlattı. Pınar Toprak’ın ilk müdahalesini ayakta yapan sağlık ekipleri, yaralı kadını hastaneye götürdü.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle