Hoşgeldiniz  

“Cumhuriyet bizim ışığımızdır”

SEMİH KÖKEN | 26 Ekim 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

“Cumhuriyet bizim ışığımızdır”

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, “Cumhuriyet bize her yerde ışık tutuyor. Cumhuriyetimizi korumak için diri durmamız lazım, ayakta durmamız lazım” dedi.  

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, cumhuriyetimizin 95’inci yıldönümünü kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Gül mesajında şunları kaydetti;

Ebedi Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk ulusu büyüktür. Özgürlüğü ve barışı sever. Canı pahasına da olsa, cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacak güçtedir” sözünden hareketle 95’inci yılını kutladığımız cumhuriyetimizi korumaya bir kez daha ant içiyoruz.

Çok mutluyuz, heyecanlıyız ve gururluyuz. Bu mutluluğumuzun, heyecanımızın, gururumuzun nedeni, Cumhuriyetimize, ulusal birliğimize ve toprak bütünlüğümüze yönelik, içten ve dıştan tehditlere ve saldırılara milletimizin kararlılıkla karşı çıkması ve vatanını canı pahasına korumasıdır.

Cumhuriyet çocukları olarak biz buradayız ve bir kez daha haykırıyoruz: Bu cumhuriyet yıkılmayacak! Cumhuriyet vatan hainlerini sevmez, vatanı kurt gibi içinden kemirenleri sevmez. Bize bayrağımızı, vatanımızı, cumhuriyetimizi, Atatürk’ümüzü unutturmaya çalışıyorlar. Yakın geçmişte içimize yerleşen hain topluluk bizi kurt gibi kemirmeye çalıştı. Türk halkı buna geçit vermedi.  Cumhuriyet bize her yerde ışık tutuyor. Cumhuriyet, bu ülkenin bütün vatandaşlarına insanlık onuruna yaraşır bir hayat sunma mücadelesidir. Onurumuz olan cumhuriyetimizi korumak için diri durmamız lazım, ayakta durmamız lazım.  Artık kendimize gelme zamanıdır. Gerçek bir dünya liderinin evlatlarıyız unutmayalım. Çanakkale’yi geçilmez yapan şehitlerimize sahip çıkmak zorundayız

Bu mutlu, coşkulu günümüzde başta cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükranla anıyor, tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allah’tan rahmet, sağ olan gazilerimize de sağlıklı bir ömür diliyorum. Yaşasın cumhuriyet!

????????????????????????????????????

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle