Hoşgeldiniz  

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Spor Salonunda Yapıldı

Semih Köken | 29 Ekim 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Spor Salonunda Yapıldı

HABER FOTO REŞAD AYDOĞDU

Kemer’de İlçe stadında yapılması planlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94. yıldönümü kutlamaları havanın yağmurlu olması nedeniyle kapalı spor salonunda gerçekleşti.
Dün Cumhuriyet meydanında gerçekleşen Çelenk sunma programının ardından bu gün saat 10.00’da kapalı spor salonunda başlayan Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına İlçe Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Boyalı, Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Gürkan Güncan, Emniyet Müdürü Murat Karaman, AK Parti İlçe Başkanı İsmail S. Minta öğretmenler öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan ve Belediye Başkanı Mustafa Gül ile birlikte öğretmenleri, öğrencileri ve Kemer halkını selamlamasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaları sırasıyla METEM Lisesi Tarih Öğretmeni Aysun Demir Taşerve Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan yaptı. Öğrencilerin şiir okuması ile devam eden tören Efsane Halk Oyunlarının sergilemiş olduğu Atatürk görselli dansları ve Atatürk’ü canlandıran Süleyman Ünsal’ın Zeybek oyunu ile devam etti.

Ardından Cumhuriyet Bayramının yıldönümü münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen resim, şiir, kompozisyon ve Atletizm yarışlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Kemer Atatürk kapalı spor salonunda yapılan Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının son etkinliği ise resmi geçit töreni oldu.

Görüntünün olası içeriği: açık hava
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, ayakkabılar, gökyüzü ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, ayakkabılar, gökyüzü ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle