Hoşgeldiniz  

Cumhurbaşkanı İl ve İlçe Başkanlarını Uyardı.

Semih Köken | 24 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Cumhurbaşkanı İl ve İlçe Başkanlarını Uyardı.

Türkiye genelinde yapılacak olan AK Parti il ve ilçe kongrelerinde İl Başkanlarının ve İlçe Başkanlarının, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu basın açıklamasını dikkate almaları gerekiyor.

Türkiye Genelinde yapılacak olan İl ve İlçe kongrelerinde İl Başkanlarının ve İlçe Başkanlarının oluşturacağı Delegeler,Gençlik Kolları,Kadın Kolları ve Yönetim kuruluna yazacağı kişileri iyi araştırmaları gerekiyor.

Delege,Gençlik Kolları,Kadın Kolları ve Yönetime Yazacağı Kişiler

1- Çocuğunun FETÖ/PDY ile bağlantılı okullarda kaydının olup olmadığı.

2- Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) / Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturma geçirmemesi gerekiyor.

3- FETÖ/PDY mensupları tarafından kendi aralarında haberleşmeyi sağlamak için kullandığı tespit edilen kriptolu ByLock yazılımı var mı?

4- FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen’in talimatı üzerine, Bank Asya’ya yeni hesap açtırıp para yatırıp yatırmadığı.

5- Bank Asya’da daha önce hesabı olanlardan, Fetullah Gülen’in çağrısından sonra mevcut hesapta para artışı olup olmadığı.

6- FETÖ/PDY ile bağlantılı kurum ve kuruluşlara bağış kaydının bulunup bulunmadığı.

İL VE İLÇE TEŞKİLATLARI

17-25 den sonra FETÖ Törör örgütüne destek vermeyenler,Çocuklarını 17-25 den den sonra okullarında çocuklarının okutmadıkları,fetö/paralel yapıdan mahkemeye çıkmamış olanlardan oluşturmaları gerekiyor

İŞTE ERDOĞANIN BASIN AÇIKLAMASI

“FETÖ’cüler ne mağdur ne de masum”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 17/25 Aralık girişimine 15 Temmuz’a rağmen FETÖ içinde yer almayı sürdüren hiç kimse ne mağdurdur ne de masum. Bu kişilerin en yakınlarımız da olsa adalete hesap vermesini sağlamak mecburiyetindeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının, 2 bin 28 kişinin kamu kuruluşlarında istihdamına ilişkin kura töreninde konuştu. Erdoğan şunları söylerdi:
PAZARLAYACAKLARDI:

FETÖ devleti gasp ederek, millete karşı duranlara çalıştığı için başarısız olmuştur. 17/25 Aralık darbe girişimi FETÖ’nün yargı ve emniyetle devleti gasp etme teşebbüsüydü. 15 Temmuz FETÖ’nün devleti gasp etme teşebbüsünü son halkası. Kimle? Silahlı Kuvvetlerimizin içine sızmış bir grup üniforma içindeki FETÖ’cü haydutlarla. İki girişimin farkı, birinin adalet ambalajıyla pazarlanmaya çalışılması, diğerinin silahla, bombayla yapıldığı için bir kılıfa sokulamamış olması. 15 Temmuz’u başarsaydılar allayıp pullayıp pazarlayacaklardı.

ALICILARI HAZIRMIŞ:

Şimdi mağdurlar var diyorlar. Kusura bakmayın. Şehidimin yakınlarını, gazilerimi, yakınlarını mağdur olarak gözetmeyeceğim de bu zemini hazırlayanlara mı mağdur olarak bakacağım. Bunlar bizim haremimize girdiler. Bunlar ümmeti parçaladılar, milleti parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. O kadar ileri gittiler ki Pensilvanya’dakinin kendilerine şah damarından daha yakın olduğunu söylediler. Kula şah damarından yakın olan Allah’tır. Hiçbir güç bize Rabbimizden şah damarı olarak daha yakın olamaz. Bunar sapık ya. Onun için gelişmeler bize gösterdi ki bu pazarlamanın alıcıları da zaten hazırmış.
NE MAĞDURU YA:

Meydanlara hep şunu söylüyordum. Bunların bankasına para yatırmayın. Dershanelerinden, okullarından çocuklarınızı alın. Bazıları evini, arabasını sattı, onların bankasına yatırdı. Şimdi oraya yatırdığı için içeri alınınca “Biz mağduruz.” Ne mağduru ya. Arabanı, evini satıp, borçlanarak maaşını oraya yatıracak kadar zekisin. Unutmayın hainlerin de zekisi var. 15 Temmuz’da 246 değil de 246 bin insanımız şehit olsaydı, polemik üretenler acaba darbeyi kabul edecekler miydi? O zaman da başka bir bahane bulacaklardı. Öyleyse ne darbenin ne darbe girişimine karışanların ne de o örgüte doğrudan veya dolaylı destek veren hiç kimsenin gözünün yaşına bakma hakkına sahip değiliz. Onun için kimse bize mağdur edebiyatı yapmasın.
AYNI KALIPTAN ÇIKMIŞ:

Cezaevlerinde olanlardan mektuplar, itirazlar geliyor. Hepsi aynı kalıptan çıkmış, aynı şeyler. Müslüman bir sokulduğu delikten bir daha sokulmaz. Mağduriyete uğramış olanların hakkını gözetmek elbette vazifemiz. Ama özellikle 17/25 Aralık’a, 15 Temmuz’a rağmen FETÖ’nün içinde yer almayı sürdüren hiç kimse ne mağdurdur ne masumdur. Bu kişileri, en yakınlarımız da olsa adalete hesap vermelerini sağlamak, haklarında gereken işlemi yaptırmak mecburiyetindeyiz.

FARKLI BİR SÜREÇ:

Emniyet teşkilatında ciddi bir değişim yapıldı. Yeni tayinlerle beraber ülkemizin 81 vilayetinde terörle mücadele çok farklı bir sürece giriyoruz. Artık sonuçla değil bu işin kaynağıyla mücadeleyi başlatmanın adımlarını atıyoruz. Terör kapıya dayandığı zaman değil, kaynağında bunları kurutmak.
‘YANIMDA MİLLETİMDEN BAŞKA KİMSEYİ BULAMADIM’
“İhanetin ve kötülüğün örgütlenmiş hali olan FETÖ, milletimizi öyle bir cendereye sıkıştırmış ki bu yapının gerçek yüzünü anlamak bir hayli güç hale gelmiş. 2010’dan itibaren bu yapıya karşı açık tavır almaya başladığımda yanımda milletimden başka kimseyi bulamadım. Kendi siyaset arkadaşlarımdan, muhalefet partilerinden, iş dünyasından, STK’lardan, her çevreden pek çok kişi bunların üzerine çok gittiğimi, kendilerine haksızlık yaptığımı söylüyordu. Sadece milletim benim bu mücadelemde kayıtsız şartsız destekledi. Milletimizden aldığımız güçle FETÖ’ye karşı kararlı bir mücadele yürüttük.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle