Hoşgeldiniz  

Cumhurbaşkanı Erdoğan,Türel’in eski bürokratını İstanbul’dan aday gösterdi

SEMİH KÖKEN | 29 Aralık 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Antalya’da Menderes Türel’in belediye başkanlığı seçildiği 2004 yılında genel sekreter yardımcısı olan Deniz Köken, İstanbul’un Eyüp İlçesi’ne belediye başkan adayı oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,Türel in eski bürokratını İstanbul dan aday gösterdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün açıkladığı İstanbul adayları içerisinde, Antalyalıların yakından tanıdığı bir isim dikkat çekti. Menderes Türel’in 2004 yılına büyükşehir belediye başkanı olmasıyla birlikte 11 Haziran 2004 tarihinde Antalya’da göreve başlayan Deniz Köken alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra, sosyal belediyecilik kapsamında geliştirdiği projelerle de adından söz ettirdi.

1964 yılında Ordu’da doğan Deniz Köken, 1994 yerel seçimlerinde Eyüp Belediye Başkan yardımcılığı görevinde bulundu. Eyüp Spor Kulüp Başkanlığı da yapan Köken, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini yürüttü. Antalya’nın ardından Gaziantep’a giden ve burada Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevini yürüten Deniz Köken 2009 yılında AK Parti Eyüp Belediye Başkan adayı yapıldı. Ancak adı aşk dedikodularına karışan Köken, adaylıktan çektirildi. Köken, bu iddiaları yalanladı, iftira olduğunu söyledi ama yerine başkasının gösterilmesini engelleyemedi.

2018’de yeniden aday adayı olan Deniz Köken bu kez yeniden Eyüp Belediye Başkanlığı’na aday gösterildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle