Hoşgeldiniz  

CUMHUR İTTİFAKI VE DSP NİN MASALLARI

SEMİH KÖKEN | 14 Şubat 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

CUMHUR İTTİFAKI VE DSP NİN MASALLARI
  1. Yaklaşan Yerel seçimlerin havası kemerde artık günden güne ,  iyiden iyiye esmeye başladı.Her ne kadar da Şimdiki Belediye Başkanı Mustafa Gül rakiplerinden önde gitse de  havanda su döven ve sesi yüksek tondan çıkan  DSP nin çıkışlarına dün akşam son noktayı AK Parti il Başkanı İbrahim Ethem Taş koydu….

Yerel seçimler algı operasyonlarının tam ve ivedi bir şekilde  halkta karşılık görmesi ve etkiye tepki meselesi olarak görülmektedir.Öyleki benim daha çok arabam olsun mantığı veya benim daha çok afişim asılı olsun mantığı bazen geri tepebilir..

Bunu en güzel örneğini geçtiğimiz hafta   turistik gezi için Fethiye den getirilen Gençlerde gördük ve yaşadık… “Gençlerin Hocaya büyük ilgisi” haberinde bir baktık ki buraya taşınan çocukların seçimle hiç alakası olmayan gezi için getirilen öğrenciler olduğunu öğrendik ..

Ancak burada yapılan algı tutmasına tuttu ama ikinci günün sonunda her şey ortaya çıkınca Hocanın bu oyunu da tutmadı..

Dedik ya algı her şeydir diye….

Aslında sesi çok çıkanın avazından bir şey olmaz bunu ilerleyen günlerde görüp öğreneceğiz…

 

Cumhur ittifakının startı dün akşam Kemerde verildi. Çoşkulu bir kalabalık içinde Partililere seslenen AK Parti  il Başkanı  İbrahim Ethem Taş gördüğü ilgiden memnun fakat Kendi partisinin Kemer yönetiminden pek de hoşnut değildi. Üstüne basa basa birkaç kez bu ittifak karşısında sorun çıkaran kim olursa Cumhurbaşkanının yerine karşısında beni bulur diyerek ne kadar kararlı olduklarını ittifaka sıkı sıkı herkesin bağlı olması gereğinin bir kez daha altını kalın çizgilerle çizdi…

Bu konuda görüşlerini aldığım Ak Parti il Başkanı Taş sorularıma içtenlikle cevap verdi ve kim varsa bana bildirin ispatlayın bir dakika durmam  ihraç etmek için gereğini yaparım dedi.Bende elimde olan bilgileri bu samimiyet karşısında kendisine verdim ve gereğini yapmaya bu sabah itibariyle başladı..

İşte ittifakın sonucu bu dur…

Başı bir yerde  kıçı bir yerde siyaset yapanlara tam bir kapak oldu dün gece ki Toplantı ve asıl bombayı yine Taş patlattı….

Bizim Partimizden gidenlerle tekrar işimiz olmaz bu trenden inen tekrar binemez diyerek Necati Hoca nın boş konuşmalarını da bir kez daha en yetkili ağızdan yalanlamış oldu.

Çünkü hocanın CHP li seçmeni görünce “bakın beni CHP ye almadılar seçilince geri döneçeğim”  gibi “Ak Partili seçmene Beni ittifak yüzünden almadılar ,   Menderes Başkan Beni aradı seçimden sonra seni geri alacağız” masalları lafınında ne kadar boş olduğu bir kez daha görüldü.

Yani sizin anlayacağınız hocanın mumu yatsıya kadar yandı ve Mum söndü……!

Algı güçle olur algı dürüst siyasetle olur hamaset siyaseti güdenlerin  Siyasette başkaları üzerinden prim kazanmanın sonu hüsrandır ve hüsranda olacaktır.

 

Tabi bu konuda sayfalar dolusu iddialar yazılabilir. Para harcayan kesimin kim ve kimlerin paralarını harcadıkları yazılabilir ama şimdilik bu kadar yeter Maşallah malzeme çok bu seçimde hemen kullanmayalım..

Çünkü ilerleyen günlerde Kemerde esmesi beklenen FETÖ  Rüzgarından en çok bu kesim etkilenecek ve bizim söylemlerimizin ne kadar doğru olduğu ortaya çıkacaktır.

 

Ayışığı nın tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle