Hoşgeldiniz  

Cumhur İttifakı Rüzgarı Kemerden Esiyor

SEMİH KÖKEN | 29 Ocak 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Cumhur İttifakı Rüzgarı Kemerden Esiyor

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÜRAS, SEÇİM STARTINI VERDİ

Cumhur İttifakı rüzgarı

Kemer’de Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Yusuf Üras seçim startını verdi. 24 Ocak’ta Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, ardından da 27 Ocak’ta ise Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya’da AK Parti aday tanıtım toplantısında Kemer’de Milliyetçi Hareket Parti’nin Cumhuriyet İttifakı adayının Yusuf Üras olduğunu resmen açıkladı.

Cumhur İttifakının Kemer Belediye başkan adayı Yusuf Üras, AK Parti İlçe Başkanı Selami Minta, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara, ilçe yöneticileri, kadın kolları, geçmişten günümüze dek ilçe başkanlığı yapmış isimler, belediye meclis üyeleri ve AK Parti ile MHP’nin il başkan yardımcıları kahvaltılı tanışma toplantısında bir araya geldiler.

Samimi bir ortamda geçen toplantıda ilk söz alan AKParti ilçe Başkanı i.Selami Minta  “Liderlerimizin verdiği ortak kararla 31 Mart 2019 yerel seçimlerine de yine Cumhur İttifakı olarak girilme kararı alındı. Kemer ilçemizde bu doğrultuda MHP’nin adayı olan sayın Yusuf Üras beyefendi ile seçime girme kararı alındı” dedi.

MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara da Cumhur İttifakı’nın altını bir  kez daha çizerek Kemer’de MHP ile Antalya Büyükşehir’de ise AK Parti ile iktidar olacağız” dedi. Kara, “Biz bu bağlamda hem Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Menderes Türel bey ile hem de AK Parti Kemer İlçe teşkilatı ve İlçe Başkanımız Selami Minta bey ile beraber seçim koordinesi yapacağız ve yatırımların Kemer’e gelmesini  sağlayacağız” şeklide  konuştu.
“AK Parti tabanını yakından tanıyorum” diyen Cumhur İttifakı Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras ise birlik ve beraberliğin altını çizdi. 2014 seçimlerinden büyük bir ders çıkardığını ifade eden Üras, geçmişte kalbini kırdığım arkadaşlarımdan özür diliyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Kenetlenerek Kemer Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde Cumhur İttifakı bayrağını dalgalandırma günüdür” diye konuştu.
Üras “Geçen dönemin 29 Mart’ında herşeyi ben biliyormuşum gibi geliyordu. Yine söylüyorum o seçimi ben kaybettim. Çünkü o zaman bazı yerlerde demek ki “ben, ben” demişim. “Ben” demeyle olmuyor. Bazen insan en yakınındaki insanarı unutuyor. Hele seçildikten sonra çevresine örülen duvarı da hiçbir zaman siyasetçiler aşamıyor ve zorlanıyor. İnşallah benim ilk işim o duvarı hiç ördürmemek olacaktır. Çünkü o duvarı aşamadığınız zaman  nerede hata yaptığını, nerede eksikliklerin olduğunu bilemiyorsun. Size her zaman güzel şeyler geliyor. Başkanım sen en büyüksün, sen iyisin. Ama öbür taraftan başka sıkıntılar içerisinde olan ya da senin yaptığın hataları söylemek isteyen insanların sesini duyamıyorsun. Ben bunu 5 yıl içerisinde duydum ve ben Yusuf Üras olarak ben değiştim. İnşallah bu sefer biz kazanacağız” dedi.
Yusuf Üras, AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Necati Topaloğlu’na da birlikte hareket etme çağrısında bulunduğunu ancak Topaloğlu’nun bu çağrıya karşılık vermediğini söyleyerek “Diğer arkadaşımızla birlikte çalışabilmek için biz gerekli şeylerimizi de yaptık. Zannedersem bir tercih yaptı, biz onun da tercihine saygılıyız. Onun da Allah yardımcısı olsun” dedi.
AK Parti ve MHP seçmenine seslenen Üras “Önemli olan temel bekaası. Bugünkü Cumhur İttifakımızın prensiplerinde de bu var. Ülke kazansın, ülkenin bekaası  kazansın. Ama  bizim için de temelin bekaası çok önemli. Şu geçen 10  yılda nelerin yapıldığını, daha doğrusu yapılamadığını hepimiz gördük. İşte bizim kadromuz, AK Parti’nin kadrosu, MHP’nin kadrosu, Cumhur İttifakı bunun gereğini yerine getirecektir” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle