Hoşgeldiniz  

Çiftçi ve eşinden darp iddiası

Semih Köken | 09 Ekim 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Çiftçi ve eşinden darp iddiası

ANTALYA’nın Demre İlçesi’nde yol yapım çalışmasını denetleyen Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş ile o sırada yoldan geçen sürücü Bekir Kaya arasında kavga çıktı. İki taraf da birbirinden şikayetçi oldu.

Demre’ye bağlı Küçükkum Mahallesi’nde oturan çiftçi 64 yaşındaki Bekir Kaya ile eşi 53 yaşındaki Huriye Kaya, Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş’ın dün öğleden sonra kendilerini darp ettiğini iddia etti. Jandarma karakolunda ifade veren Bekir Kaya, “Eşimle birlikte aracımızla giderken, Demre’ye bağlı Köşkerler Mahallesi Güvercinlik mevkiinde yol çalışması yapılan bölümde birkaç kişi yürüyordu. Korna çaldım, yavaşladım. Kişiler, asfalt çalışması olan yoldan çekilsin geçeyim istedim. Bu sırada Veli Sertbaş ‘Ne var ulan’ dedi. Bana bir yumruk salladı. Ben de araçtan indim ve kavga ettik. Bu sırada sonradan adının İsa Akdemir olduğunu öğrendiğim kişi, arabanın sağ ön kapısını açarak, eşimi sürükledi. Sertbaş ile kavga sırasında olay yerinde bulunan Büyükşehir İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir’den şikayetçi oldum” dedi.

SERTBAŞ: BIÇAK ÇIKARARAK SALDIRMAYA KALKTI

Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş ise yaşanan kavgayı şöyle anlattı:

“Sayın İsa Akdemir’le birlikte Demre- Dirgenler grup yolundaki asfaltlama çalışmasını yerinde inceliyorduk. Birden üstümüze doğru korna çalarak bir otomobil geldi. Birisi bize şaka yapıyor zannettim. Sağ tarafa baktım, bir bayan vardı. Sol tarafa geçtim kim diye bakmak için. Bekir Kaya ‘O… çocukları, niye yolu kapattınız, kenara gitseniz olmaz mı’ dedi. Sonra küfrederek arabadan indi. Bu sırada cebinden bıçak çıkararak bana saldırmaya kalktı. Oradan uzaklaştım. Karakola gidip ifade verdim. Bekir Kaya ve eşinden şikayetçi oldum.”

AKDEMİR: SADECE OLAYI YATIŞTIRMAYA ÇALIŞTIM

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir de olayla ilgili şunları kaydetti:

“Yol çalışmalarında Veli Sertbaş ile birlikte inceleme yapıyorduk. Acı acı korna çalarak bir araba geldi. Kenara çekilip yürümeye devam ettim. Baktım arabadan inen kişi Veli Sertbaş ile tartışıyor. Eşi de elinde Veli Sertbaş’a taş atıyordu. ‘Bacım yapma, etme, niye taş atıyorsun’ diye engellemeye çalıştım. Bir bayanı arabadan çıkarmak gibi bir şey asla bana yakışmaz ve öyle bir şey de olamaz. Ben sadece olayı yatıştırmaya çalıştım. Bir insan olarak da görevim bu. Ben o insanları tanımam. Ama olayı yatıştırmaya çalışırken bayanın eşi de bana bıçak çekti. Veli’ye ‘Kaç Veli oradan’ diye bağırdım. İki genç geldi Demreliymiş, isimlerini bilmiyorum. Onlar engellemeye çalıştı. Biz de arabaya binip ayrıldık. Bir kadını engellemek, sürüklemek, kolundan tutmak gibi bir davranışın bana yakışmayacağını, böyle bir şeyin olmayacağını bütün kamuoyu bilir.”

FOTOĞRAFLI

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya / Demre – DEMRE

Foto 1 indir

ANTALYA'NIN DEMRE ILCESI'NDE YOL YAPIM CALISMASINI DENETLEYEN BUYUKSEHIR BELEDIYESI DEMRE KOORDINATORU VELI SERTBAS ILE O SIRADA YOLDAN GECEN SURUCU BEKIR KAYA (MAVI GOMLEKLI) ARASINDA KAVGA CIKTI. IKI TARAF DA BIRBIRINDEN SIKAYETCI OLDU. (FOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Foto 2 indir

ANTALYA'NIN DEMRE ILCESI'NDE YOL YAPIM CALISMASINI DENETLEYEN BUYUKSEHIR BELEDIYESI DEMRE KOORDINATORU VELI SERTBAS ILE O SIRADA YOLDAN GECEN SURUCU BEKIR KAYA (MAVI GOMLEKLI ESI HURIYE KAYA (BASORTULU) ARASINDA KAVGA CIKTI. IKI TARAF DA BIRBIRINDEN SIKAYETCI OLDU. (FOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Foto 3 indir

ANTALYA'NIN DEMRE ILCESI'NDE YOL YAPIM CALISMASINI DENETLEYEN BUYUKSEHIR BELEDIYESI DEMRE KOORDINATORU VELI SERTBAS ILE O SIRADA YOLDAN GECEN SURUCU BEKIR KAYA (ESI HURIYE KAYA ILE) ARASINDA KAVGA CIKTI. IKI TARAF DA BIRBIRINDEN SIKAYETCI OLDU. (FOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Foto 4 indir

ANTALYA'NIN DEMRE ILCESI'NDE YOL YAPIM CALISMASINI DENETLEYEN BUYUKSEHIR BELEDIYESI DEMRE KOORDINATORU VELI SERTBAS (FOTODAKI)  ILE O SIRADA YOLDAN GECEN SURUCU BEKIR KAYA ARASINDA KAVGA CIKTI. IKI TARAF DA BIRBIRINDEN SIKAYETCI OLDU. (FOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Foto 5 indir

ANTALYA'NIN DEMRE ILCESI'NDE YOL YAPIM CALISMASINI DENETLEYEN BUYUKSEHIR BELEDIYESI DEMRE KOORDINATORU VELI SERTBAS ILE O SIRADA YOLDAN GECEN SURUCU BEKIR KAYA ARASINDA KAVGA CIKTI. IKI TARAF DA BIRBIRINDEN SIKAYETCI OLDU. BUYUKSEHIR BELEDIYESI ILCELER KOORDINATORU ISA AKDEMIR (FOTODAKI) , OLAY GUNU YASANANLARI ANLATTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle