Hoşgeldiniz  

CHP KEMER TEŞKİLATINDA DEPREM

Semih Köken | 08 Aralık 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

CHP KEMER TEŞKİLATINDA DEPREM

Geçtiğimiz hafta yapılan CHP Kemer İlçe Kongresi’nde delegelerin 50 oyunu alarak İlçe Başkanı olan Ünal dönemi, başlamadan bitmek üzere. Edinilen bilgilere göre, gerçekleştirilen kongre de parti delegesi olmayanların Divan katipliğine  seçilerek  üsulsüzlük yapıldığıi tespit edilerek, CHP il Başkanlığına kongrenin iptali için başvuru yapıldığı öğrenildi.

Yapılan itirazın ardından CHP il Başkanlığı, iddiaları değerlendirmek üzere kolları sıvarken, itiraz dilekçe ve dosyalarını CHP Genel Merkezine gönderdi. Yapılan değerlendirme sonrasında son sözü Genel Merkez söylerken,  kongre ye şaibenin karışması CHP tabanında tepkilere neden oldu.Hüsnü Ünal cephesi tarafından  kurgulanan olayda Erdem Cesur un  kazanması durumunda buna itiraz edecekleri öğrenilirken  seçim sonucunun farklı çıkması sebebiyle bu yaptıkları plan suya düşerek usulsüzlüğün kendilerine döndüğü öğrenildi.  Öte yandan bilindiği üzere, çiçeği burnunda Kemer İlçe Başkanı Ünal’ın seçimi kazanmasıyla birlikte, partiye yakın olan birçok isminde istifa ettiği bilinmekte.

Ünal’ın kongrede başkan seçilmesi sonrasında sosyal medyada Ünal  hakkında bir çok olumsuz  yorumlar yapılırken  olayla ilgili  partisinden ve görevinden istifa eden İlçe eski başkanı Salim Uysal, “1999 yılından beri kayıtlı olduğum ve büyük bir gururla 2 yıl yöneticilik, 5 yıl da İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğüm Cumhuriyet Halk Partisinden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Bu süre zarfında birlikte çalışmak onurunu yaşadığım yol arkadaşlarımdan haklarını helal etmesini dilerim. “ şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

Kongreye yapılan itiraz ile birlikte CHP içerisinde yaşanan bu dedikodular ve iddialar, huzursuzluklara neden olurken, yeni başkan Ünal’ın kongreye yapılan itiraz sonrasında nasıl bir tepki vereceği de merak konusu oldu. CHP kongre yönetmeliklerine aykırı olduğu Üye olmayan kişilerin divan katipliğine getirilmesi  nedeniyle iptali istenen kongre sonrasın da CHP il Başkanlığı’nın da konuyu apar topar değerlendirmeye aldıkları ve Genel Merkezin kararırını bekledikleri  öğrenildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle