Hoşgeldiniz  

CHP İlçe Başkanı Ünal’dan Başkan Gül’e ziyaret

SEMİH KÖKEN | 19 Mart 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

CHP İlçe Başkanı Ünal’dan Başkan Gül’e ziyaret

Gül ile Ünal’dan birlik mesajı

CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti. Parti ile belediye yönetimi arasında sorunlar olduğu yönündeki iddialara cevap veren Ünal, “ Benim başkandan bir şikâyetim yok. Karalamayı basit insanlar yapar. Biz eski dostuz, aynı ağacın dallarıyız” dedi. Başkan Gül ise, “Partinin bilgisayarlarını aldığımız haberleri asılsızdır. Mustafa Gül zaten bonkörlüğü ile meşhurdur. İstesinler 10 bilgisayar alayım” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal ile Yönetim Kurulu üyesi Durmuş Kahraman Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti. İki başkan birlik mesajı verdi.  Başkan Gül, Başkan Ünal’a bu ziyareti anısına teşekkür plaketi verdi.

“AYNI AĞACIN DALLARIYIZ”

Geçtiğimiz hafta bir gazetede yer alan,  ‘partiye verilen 2 bilgisayarın Başkan Mustafa Gül tarafından geri alındığı’ yönündeki iddiaya cevap veren Hüsnü Ünal, “Bizim aramızda kesinlikle bir sorun yok. 3 Aralık’ta seçildim, 4 Aralık’ta göreve başladım. Göreve geldiğimde partiden 2 bilgisayarın götürüldüğü söylendi. Ama benim bu konuda bir şikâyetim yok. Bu tip karalama kampanyalarına basit insanlar yapar. Aydın demokrat insanlar karalama yapmaz. Sayın Başkanımız geçen günlerde ziyaretimize gelmişti. Ben de iade-i ziyarette bulundum. İyi bir diyaloğumuz var. Bizim dostluğumuz yıllar öncesine dayanıyor. Birbirimizi iyi tanırız. Aynı partinin adamıyız, aynı ağacın dallarıyız. Bir hiçbir zaman art fikirli davranmadık. Bundan sonra da davranmayız. Benim için partim önemlidir” dedi.

 

“ARAMIZDA SIKINTI YOK”

Bu tip karalama kampanyalarının Cumhuriyet Halk Partisi’nin yıpratmak için yapıldığını kaydeden Başkan Mustafa Gül de, “İlçe binasının televizyon, fotokopi, makinası, bilgisayar ne ihtiyacı varsa aldık. Partinin ilçe kongresi sürecinde delegelerin kaydı için bilgisayar lazım dediler. Seçim ofisimden geçici olarak 2 bilgisayar vermiştik. Seçimlerden 3, 4 gün önce bu bilgisayarları getirip seçim büroma geri bırakmışlar. Ben bu bilgisayarların birini gençlik kollarına, birini de kadın kollarını verdim. Yani yine parti hizmetinde kullanılıyor. Partiye bilgisayar lazımsa yarın 10 tane bilgisayar gönderirim. Bize talep geldikten sonra karşılarız. Yani konu saptırılmıştır. Bilgisayarları ne giderken, ne gelirken gördüm. Hayatımda böyle görgüsüzlük yapmam. Mustafa Gül zaten bonkörlüğü ile meşhurdur. Herhangi bir sıkıntı yok” şeklinde konuştu.

“PARTİDE HALKLA BULUŞACAĞIZ”

CHP İlçe binasında halkla buluşmalar gerçekleştireceklerini kaydeden Başkan Gül, “Geçmişte iki haftada bir Cuma günleri partimizde halk günü düzenleyip halkımızın sorunlarını orada dinliyorduk. Bu haftadan itibaren de cuma toplantılarımıza yeniden başlıyoruz. Saat 14.00’tenitibaren halkımızın sorunlarını dinleyeceğiz. İki haftada bir müsait olduğumuz sürede bu buluşmalarımız devam edecek.  Biz Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek hiçbir belde belediyemizi kapatmadık. Tekirova’da, Kuzdere’de, Arslanbucak’ta, Beldibi’nde, Göynük’te, Çamyuva’da ve merkez binamızda makamımız var. Hizmeti halkın ayağına götürüyoruz.  Partimizde de halkımızla buluşarak sorunlarını ve taleplerini dinleyeceğis” dedi.

MECLİS ÜYELERİNE DAVET

CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal ise “Ben de tüm meclis üyelerimizi, aylık meclis toplantıları öncesi grup toplantılarını partimizde yapmaya davet ediyorum. Biz hepimiz Atatürk’ün izinde demokrat devrimci ruhumuzla birlik ve beraberlik içinde ve dayanışma içindeyiz. Biz halkımız için, vatanımız ve ulusumuz için varız” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle