Hoşgeldiniz  

CHP İl Kadın Kolları’ndan Başkan Gül’e ziyaret

Semih Köken | 21 Kasım 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

CHP İl Kadın Kolları’ndan Başkan Gül’e ziyaret

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, masa ve iç mekan

“Kadınlar bizim baş tacımız”

CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek 5 Aralık’ta, Ankara Arena’da, 25 bin kadının katılımı ile düzenlenecek Kadın Kurultayı hakkında bilgi verdi. Başkan Gül ise “Kadınlar bizim baş tacımızdır. Bütün etkinliklerinde destek oluruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi, Türk kadınına milletvekili seçilme hakkı verilişinin 83’üncü yıldönümü olan 5 Aralık Salı günü Kadın Kurultayı düzenliyor. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, organizasyon hakkında bilgi vermek amacıyla Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette CHP Kemer İlçe Başkanı Erdem Cesur, Kemer Belediye Başkanı Yardımcısı Kemal Yüksel, CHP İl ve Kemer ilçe kadın kolları yöneticileri de hazır bulundu.

“CUMHURİYETE BORCUMUZ VAR”
Ankara Arena’da 25 bin kadının katılımıyla düzenlenecek Kadın Kurultayı’na Antalya’dan en yüksek katılımı sağlamak için çalıştıklarını kaydeden Deveci, “Kurultaya sizi, eşinizi ve Kemerli kadınları da bekliyoruz. Parti partisiz siyasi düşünce, etnik köken ve inanç ayrımı yapılmaksızın tüm kadınların bu kurultayda olması gerektiğini inanıyorum. Orada, kendini cumhuriyete borçlu hisseden tüm kadınlar olarak bir kutlama yapacağız” dedi.

“HER ZAMAN DESTEK OLURUZ”
Bu nazik ziyareti için CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ile beraberindeki heyete teşekkür eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Kadınlar bizim baş tacımızdır. Sizlerin etkinliklerine her zaman destek olmaya hazırız. Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde kadınımıza milletvekili seçilme hakkı verilişinin yıldönümünde yapılan bu kurultayın ülkemize ve kadınlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle