Hoşgeldiniz  

Çay daveti, hayatını kurtardı

Semih Köken | 21 Eylül 2015 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde alkollü sürücü, kullandığı otomobille duvarını yıktığı otelin lobisine girdi. Güvenlik kameralarına yansıyan kazada, lobideki görevli ise yan işletmedeki arkadaşlarının daveti üzerine çay içmeye gidince, birkaç saniyeyle muhtemel bir ölümden kurtuldu.


Kemer merkezde dün sabaha karşı 27 yaşındaki Utku A.’nın kullandığı 07 EE 591 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Hızla Atatürk Caddesi’ndeki 3 yıldızlı Ares Club Otel’e yönelen otomobil, duvarı yıkarak otelin resepsiyonunun da bulunduğu lobiye daldı. Lobinin harabeye döndüğü kazada, sürücü Utku A. hafif yaralanırken, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Kemer Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan muayenede, sürücünün 2.37 promil alkollü olduğu tespit edildi.

ÇAY İÇMEYE GİTTİ, KURTULDU

Otomobilin çarptığı noktada oturan lobi görevlisi ise çay içmek için yerinden ayrılınca birkaç saniyeyle muhtemel bir ölümden döndü. Kazanın olduğu saatte yan işletmedeki çalışanların çay daveti üzerine yerinden ayrıldığını anlatan resepsiyon görevlisi Uğur Ulu, “Yandaki arkadaşlarım çay içmek için davet etti. Ben çıktıktan 30 saniye sonra otomobil duvarı yıkıp girdi. Çay hayatımı kurtardı” dedi.

Kaza anı otelin güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde hızla gelen otomobilin çarptığı duvarı yıkarak lobiye girdiği ve yoldaki bir kişinin de otomobili son anda fark ederek kaçtığı görülüyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle