Hoşgeldiniz  

Canlar Değirmendere’de buluştu

Semih Köken | 10 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Canlar Değirmendere’de buluştu

Kemer Belediyesi’nin desteğiyle Kemer Alevi Kültür Derneği (AKD) tarafından düzenlenen Geleneksel Değirmendere Canlar Buluşması büyük bir coşkuya sahne oldu.  AKD yöneticileri katkısı için Kemer Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Kemer’in Değirmendere Mahallesi’nde gerçekleştirilen Birinci Geleneksel Değirmendere Canlar Buluşması’nda büyük bir coşku yaşandı.

ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE GELENEKSEL DEGIRMENDERE CANLAR BULUSMASI BUYUK BIR COSKUYA SAHNE OLDU.(FOTO:KEMER-DHA)

KATILIM YÜKSEK OLDU

Kemer Belediyesi’nin desteğiyle Alevi Kültür Dernekleri (AKD) Kemer Şubesi tarafından geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Değirmendere Canlar Buluşması, Değirmendere Mahallesi girişindeki meydanda yapıldı.  AKD Kemer Şube Başkanı Ersegün Çam’ın ev sahipliğinde yapılan etkinliğe Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü temsilen Meclis Üyesi Semih Top ve Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel katıldı. Buluşmada; AKD Genel Başkan Yardımcısı Keziban Kaya, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara,  AKD Antalya Şubesi, AKD Konyaaltı Şubesi,  Çorumlular Kültür Derneği, Erzincan Fırat Boyu Derneği, Muş Vartolular Derneği yöneticileri ve Kemerliler yer aldı.  CHP İlçe Başkanı Erdem Cesur ise İstanbul Adalet Mitingi’nde olması nedeniyle etkinliğe katılamazken denek yöneticilerine mesaj gönderdi.

 

GELENEKSEL HALE GELECEK

Açılışta konuşan AKD Kemer Şube Başkan Ersegün Çam, ”Desteği için Kemer Belediyesi’ne çok teşekkür ederim. Bu buluşmamızı belediyemizin de desteğiyle geleneksel hale getirip ve her geçen yıl büyütmeyi düşünüyoruz. Katılan herkese teşekkür ederim” dedi. Katılımcılara Başkan Gül’ün selamını ileten Kemer Belediye Meclis Üyesi Semih Top ise; “Sosyal belediyecilik hizmetleri ile fark yaratan Kemer Belediyemiz ve Başkanımız Mustafa Gül, insanımızın sevgiyle kaynaştığı böyle etkinlere destek vermekten onur duymaktadır. Mutlu gününüzde de, yaslı günlerinizde de sizin yanınızda olacağız” diye konuştu.

ARZU ŞAHİN SAHNE ALDI

Değirmendere Canlar Buluşması’nda sahneye çıkan Adem Aslandoğan katılımcılara müzik ziyafeti sundu. Etkinliğin assolisti Arzu Şahin sahneye aldığında ise coşku doruğa çıktı. Arzu Şahin’in hareketli şarkılarıyla halay çeken konuklar zaman zaman semah döndüler. Çeşitli yemek ikramlarının da yapıldığı etkinlik akşam saatlerine kadar devam etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle