Hoşgeldiniz  

Çamyuva Hizmet Binası törenle hizmete açıldı

Semih Köken | 21 Aralık 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Çamyuva Hizmet Binası törenle hizmete açıldı

Gül: Biz kocaman bir aileyiz

Kemer Belediyesi Çamyuva Mahallesi Hizmet Binası, çok sayıda Kemerli’nin katıldığı törenle hizmete açıldı. Başkan Gül törende yaptığı konuşmada, “Bizi densizce eleştirenlere aldırmadan hizmetlerimize devam ediyoruz. Çünkü meyve veren ağaç taşlanır. Biz Kemerlilerle birlikte kocaman bir aileyiz” dedi.

Kemer Belediyesi’nin yerinde hizmet vermesini sağlayacak olan Çamyuva Mahallesi Hizmet Binası törenle hizmete açıldı. Törene Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcıları Ahmet Can ve Kemal Yüksel, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda Kemerli katıldı. Başkan Gül, açılış kurdelesini 10 Kemerli bayan ile birlikte kesti ve açılıştan sonra konuklara elleriyle çay ikramı etti.

“EKSİKLİKLERİMİZİ YÜZÜMÜZE SÖYLEYİN”

Törende konuşan Başkan Mustafa Gül, “Belediyemizin en büyük özelliği kendi imkânlarıyla hizmet vermesidir. Yatırımlarımızı kendi malzememiz ve kendi çalışanlarımızla gerçekleştiriyoruz. Bu binayı da kendi imkânlarımızla yaptık. Çok güzel ve özel bir bina oldu. Personelimin ellerine sağlık. Halkımızdan da bir talebimiz var: Bizim eksikliklerimizi yüzümüze söyleyin. Burada birlikte bir aile gibi yaşayacaksak bize eksiklerimizi de söyleyin, bunları giderelim. Mahallemizin altyapısını da büyük oranda tamamladık. Çamyuva’da 700 metre uzunluğunda, içinden traktör geçecek genişlikte bir kanal açtık. Bundan sonra Çamyuva’da hiçbir evi su basmayacak. Çamyuva’da caddelerimiz de ışıl ışıl olacak” diye konuştu.

MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR”

Kendisine sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilere de cevap veren Başkan Gül, “Bir tane densiz sosyal medyada “Çamyuva’da baraka açıyorlar, kümes açıyorlar ‘diye paylaşım yapmış. Bu ucuz insanlar bizi yıpratamazlar. O densizlere söylüyorum: Huzur Cami’ni gördünüz mü? Türkiye’nin ilk 10 camisi arasına giriyor, biz yaptırdık! Okullar, parklar yollar yaptırdık. 2009 yılında belediye başkanı olduğumda bütün dükkânların önünde kum torbası vardı sele karşı önlem olarak. Bu sorunu 1 yıl içinde çözdük. İlçemizde artık su baskını yaşanmıyor. Kemer Belediyesi hakkında densizce konuşanlar taş fabrikamızı, beton fabrikamızı, marangoz ve demir atölyemizi görsünler. Bütün her şeyini kendi yapabilen bir belediyeyiz. İstedikleri gibi yazsınlar, çizsinler benim koskocaman bir ailem var. Onlar da Kemerli hemşehrilerim. Benim büyük ailem Mustafa Gül’ü istedikleri gibi değerlendirip, tartışıp eleştirerek kendi kararlarını verebilirler. Biz densiz insanların sözlerine hiçbir zaman aldırmadık, aldırmayacağız.  Meyve veren ağaç taşlanır” şeklinde konuştu.

 

KEMER’İN TURİZM HEDEFLERİ

Kemer’in turizm hedeflerine de değinen Başkan Gül,  “Uçak krizi nedeniyle Kemer Belediyesi 2016 yılında turizmde çok kötü bir sezon geçirdik. Ben mart ayında Moskova’daki fuarda 5 milyon Rus turist gelecek onun da 1,5 milyonu Kemer’e gelecek dediğimde,  daha önce bahsettiğimiz o ucuz insanlar güldüler. Bu yıl 1 milyon 400 bin Rus turist Kemer’e geldi. Kemer şehir yapılanmasıyla, altyapısıyla, yoluyla, kaldırımıyla ışıl ışıl tertemiz bir ilçe olarak turizmde bir numara haline gelmiştir. 2009 yılında göreve geldiğimiz Kemer’in iç turizmdeki payı yüzde 5’ti şu an yüzde 35’e yükseldi.  Hedefimiz yılda 1 milyon yerli turisti Kemerimize çekmek. Bunu başarmak için il il dolaşarak tanıtımlar yapıyoruz. 1 milyon yerli turist hedefini yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

BİNADA NELER VAR?

Kemer Belediyesi Çamyuva Hizmet Binası’nda Başkan Gül’ün vatandaşlarla buluşacağı makam odası,  tüm vergi tahsilatlarının yapılabileceğini bir vezne, zabıta birimi, emlak birimi yer alıyor. Binada ayrıca yoga eğitimlerinin verileceği bir spor salonu, sınavlara hazırlık kurslarının ve etütlerin yapılabileceği 3 adet de derslik bulunuyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle