Hoşgeldiniz  

“ÇAMLICA GAZOZUNA KAPIŞALIM

SEMİH KÖKEN | 12 Mart 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

“ÇAMLICA GAZOZUNA KAPIŞALIM

DOWN OLYMPOS 4” 2017’ DE ULUSLARARASI BİR HEYECANA DÖNÜŞÜYOR!

3 yıldır gerçekleştirilmekte olan Çamlıca Gazozuna Kapışalım Down Olympos organizasyonunun dördüncüsü bu sene 12-13-14 Mayıs tarihlerinde yine Antalya Kemer Tahtalı (Olympos) Dağı zirvesinden start alacak.

“Çamlıca Gazozu” tarafından gerçekleştirilecek, bu yılın en büyük Enduro MTB organizasyonu Down Olympos, Kemer Kaymakamlığı ve Kemer Belediyesi’nin izni ve destekleriyle ve Olimpos Teleferik’in katkılarıyla 2.365 m. lik Tahtalı Dağı Zirvesi’nden başlayarak Bey dağlarının en güzel manzaralarının arasından akıp giden 32,5 km. lik bir iniş parkuru ile Kesmeboğaz Mevkiinde son bulacak.

Down Olympos mücadelesine bu yıl başta Almanya ve Yunanistan olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerinden de çok sayıda bisikletçinin katılım göstermesi bekleniyor. Ciddi medya desteği sayesinde Çamlıca Gazozuna Kapışalım Down Olympos 4, 2017’de geçtiğimiz yıllardan çok daha büyük ölçekte ve fazla katılımla gerçekleştirilecek.

Down Olympos 4, kapışma öncesi, esnası ve sonrası düzenlenecek mini etkinliklerle de konuşulmaya devam edecek. 9 -14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Cycle Olympos 2017 Yaza Merhaba Bisiklet Festivali’yle farklı bisiklet branşlarından yüzlerce katılımcı Antalya Kemer’ de ağırlanacak. Festival programı boyunca her gün farklı ve heyecan verici rotalarda turlar ve eğlenceli yan aktiviteler gerçekleştiriliyor olacak.

Çamlıca Gazozuna Kapışalım Down Olympos 4 mücadelesi ve Cycle Olympos Bisiklet Festivali ile ilgili detaylara Down Olympos Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz. Son yılların en büyük bisiklet etkinliği olacak Down Olympos 4 kapışması için kayıtları www.gazozunakapisalim.com adresinden veya www.gapaevents.com/downolympos4 adresinden yapılabiliyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle