Hoşgeldiniz  

CADDELERDE İNSAN SELİ OLUŞTU

Semih Köken | 28 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

CADDELERDE İNSAN SELİ OLUŞTU

ALTIN NAR FESTİVALİNE MUHTEŞEM AÇILIŞ

Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen 14. Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali’ne ilgi yoğun oldu. Birbirinden renkli gösterilerin sergilendiği kortej sırasında Kemer sokakları doldu taştı. Konserlerde ise coşku doruğa çıktı. . Başkan Gül, “Kemerlilere muhteşem bir festival sunmaktan onur duyuyoruz” dedi.
Kemer Belediyesi’nin düzenlediği 14’üncü Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali büyük bir coşkuya sahne oldu. Kemerliler ile yerli ve yabancı turistler festival kortejine ve konserlere yoğun ilgi gösterdiler.
CADDELERDE İNSAN SELİ
Kemer Ralli Alanı’ndan başlayan kortej geçişinin protokol bölümünde Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, KKTC Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, CHP Kemer İlçe Başkanı Erdem Cesur, belediye meclis üyeleri yer aldı. İlçedeki otellerde ve eğlence merkezlerinde görevli animasyon ekiplerinin tırlar üzerinde sunduğu birbirinden renkli gösteriler ilgi ile izlendi. Kortej sırasında Kemer’de adeta bir insan seli oluştu.

STATTA TÜRKÜ COŞKUSU
Havai fişek gösterisi ile son bulan kortej geçişinden sonra Kemer İlçe Stadı’ndaki konserler başladı. Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz’ın yaptığı gecede Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Elif Buse Doğan, seslendirdiği türkülerle stadı dolduran binlerce kişiyi coşturdu. Doğan, yoğun istek üzerine Sarı Saçlım Mavi Gözlüm şarkısını seslendirirken seyirciler ona eşlik eti. Başkan Gül ve Eşi Neşe Gül Elif Buse Doğan’a teşekkür plaketi ve çiçek verdiler.
GÜL’DEN ALİŞAN’A SÜRPRİZ
Ardından sahne Alişan da stat da bayram havası estirdi. Alişan’ın çeşitli tarzlarda seslendirdiği şarkılara tüm seyirciler eşlik etti. Sanatçının söylediği haraketli şarkılarla coşan Kemerliler halay çekmeyi de ihmal etmedi. Bu arada Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Alişan’a bir sürpriz yaptı. 29 Haziran’da nişanı olan Alişan’ın takısını şimdiden takan Gül, sanatçıya bir ömür boyu mutluluklar diledi. Alişan’ın teşekkür plaketini ise Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan verdi.

MUHTEŞEM ORGANİZASYON
Festivalin muhteşem bir şekilde başladığını kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Muhteşem bir kortej oldu. Korteje katkı veren otellere ve eğlence merkezlerine çok teşekkür ediyorum. Bu gece sahne alan sanatçılarımıza da çok teşekkür ediyorum. Artık Kemerimizin kızı olan Elif Buse Doğan hepimizi coşturdu. Uzun yıllara dayanan dostluğumuz olan Alişan ise tam bir Kemer aşığı… Sağ olsun İstanbul’da yapılan EMİTT Turizm Fuarı’nda da standımızı ziyaret ederek ilçemizin tanıtımına destek verdi. 3 gün boyunca Kemerlileri çok güzel bir festival bekliyor” diye konuştu.

KARDEŞ KENTE TEŞEKKÜR
Festivale konuk olan Lapta Belediye Başkanı Fuad Namsoy ve eşini de teşekkür eden Başkan Gül, “Lapta’da yaptırılan parka Büyük Önder Atatürk’ün heykeli Kemer Belediyemiz tarafından hediye edildi. Lapta’da artık Kemer’in de bir köşesi var. Başkan Namsoy’a bize bu onuru yaşattığı için çok teşekkür ediyorum” dedi. Lapta Belediye Başkanı Namsoy da “Kemerliler çok şansı çünkü Mustafa Gül gibi bir belediye başkanları var. Biz de şanslıyız Kemer Belediyesi ile kardeş belediyeyiz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle