Hoşgeldiniz  

Büyükşehir’den  ‘Yaza Merhaba’ konseri

SEMİH KÖKEN | 05 Haziran 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ünlü pop sanatçısı Sinan Akçıl’ı Yavuz Özcan Parkı’nda düzenlediği  ‘Yaza Merhaba’ konseri ile Antalyalılarla buluşturdu. Konsere yoğun ilgi gösteren Antalyalılar, unutulmaz bir akşam yaşadı. Konseri Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de izledi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 23 Mayıs’ta hizmete açılan ve ilk günden itibaren Antalyalıların buluşma noktası haline gelen Yavuz Özcan Parkı, muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı. Ünlü pop sanatçısı ve bestecisi Sinan Akçıl, ‘Yaza Merhaba’ konserinde Antalyalı hayranlarıyla buluştu.

TADINI ÇIKARIN

Konseri Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de Antalyalılarla birlikte izledi. Sinan Akçıl’ın Yavuz Özcan Park’ında ilk konser veren sanatçı olduğunu belirten Başkan Türel, sanatçının bu anlamda tarihe geçtiğini söyledi. Antalyalılara Yavuz Özcan Parkı’nı beğendiniz mi? diye soran Başkan Türel, vatandaşların ‘evet’ yanıtını yoğun alkışlarla aldı. Başkan Türel, Antalyalılardan konserin tadını çıkarmalarını istedi ve Sinan Akçıl’a teşekkür çiçeği takdim etti.

ANTALYALILAR İÇİN SÖYLEDİ

Ünlü pop müziği sanatçısı Sinan Akçıl, konserde şarkılarını Antalyalılar için seslendirdi.  Antalyalılar Akçıl’ın söylediği hareketli parçalarda yerinde duramazken, romantik şarkılarına telefonlarının ışıklarıyla eşlik etti. Sahnede oldukça hareketli olan yerinde duramayan Sinan Akçıl, sık sık hayranlarının arasına karışarak, şarkılarını birlikte seslendirdi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle