Hoşgeldiniz  

Büyükşehir’den ihtiyaç sahiplerine yardım

Semih Köken | 09 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Büyükşehir’den ihtiyaç sahiplerine yardım

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Kumluca’nın çeşitli mahallelerinde yatağa bağımlı olarak yaşamlarını sürdüren Hasan Dalmaz, İsmail Özer ve Hatice Kavacık’a hasta yatağı ve ev eşyası yardımı yaptı.

BUYUKSEHIR BELEDIYESI KUMLUCA'NIN CESITLI MAHALLELERINDE YATAGA BAGIMLI OLARAK YASAMLARINI SURDUREN HASAN DALMAZ, ISMAIL OZER VE HATICE KAVACIK'A HASTA YATAGI VE EV ESYASI YARDIMI YAPTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Kumluca Hizmet Birimi’ne yapılan yardım başvurularını karşılıksız bırakmadı. Yatağa bağımlı hastalara ev şartlarında daha iyi bir yaşam imkanı sunmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, başvuruları değerlendirerek Ortaköy Mahallesi’nden Hasan Dalmaz (93), Karşıyaka Mahallesi’nden İsmail Özer (90) ve Hacıveliler Mahallesi’nden Hatice Kavacık’a (85) tam fonksiyonlu hasta yatağı yardımı ve ev eşyası yardımı yaptı.

 

İNSAN ODAKLI PROJELER

 

Yapılan yatırımları değerlendiren Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, “Kumluca’da yaşayan hastaların hasta yatağı olmadığı için yer döşeğinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine hasta yatağı ve ev eşyası yardımı gerçekleştirdik. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne insana değer veren projeler ile hareket ediyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın her konuda yanında olarak hizmet sunuyor, Kumlucalılar adına Menderes Türel’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle