Hoşgeldiniz  

Büyükşehir’den Gazipaşa’ya kaymak gibi asfalt

Semih Köken | 08 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

“Üzerine basmaya kıyamıyoruz”

gazipaşa çobanlar asfalt (4)gazipaşa çobanlar asfalt (2)Büyükşehir Belediyesi Antalya’nın en uzak ilçelerinden Gazipaşa’nın Çobanlar-Korubaşı- Hasdere grup yolunu sıcak asfaltla kapladı. Yıllardır bu hizmeti beklediklerini belirten vatandaşlar, “Yol çok güzel oldu. Kirlenecek diye üzerine basmaya kıyamıyoruz” dedi.

 

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerinin Gazipaşa’da başlattığı asfalt seferberliği sürüyor. Beyobası, Küçüklü mahallesi grup yolunu asfaltlayan ekipler, Çobanlar, Hasdere ve Korubaşı mahallesi grup yolunda çalışmaya başladı. Bir süredir asfalt hazırlığı yapılan grup yolu en kaliteli asfaltla kaplandı. Yaklaşık 7 kilometrelik çalışma 1.7 milyon liraya mal oldu. Gazipaşa’da dökülen asfalt malzemesi Büyükşehir Belediyesi’nin Manavgat Asfalt Üretim Tesisi’nden sağlandı.

 

Çobanlar, Hasdere ve Korubaşı mahallelerinde yaşayan vatandaşlar asfalt hizmetinden dolayı büyük sevinç yaşıyor. Hasdere Mahalle Muhtarı Naci Tosun ve Azası Ümit Kocaballı, asfalt hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Menderes Türel’e teşekkür etti. Mahalle sakinlerinden Fevzi Uygun ise “Yolumuz çok güzel oldu. Allah herkesten razı olsun. Yol kirlenecek diye basmaya kıyamıyoruz” şeklinde mutluluğunu ifade etti.

 

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir asfalt kaplama çalışmaları ile ilgili şu bilgileri verdi: “Yaz aylarında özellikle Toroslar’daki yayla yollarında çalışmalarımızı yürüttük. Havaların soğumasıyla beraber sahile inerek çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Çobanlar, Hasdere ve Korubaşı Mahalleleri grup yolu da daha önce 2015 yılı asfalt programımıza dahil ettiğimiz bir yoldu. Bütün yollarımızı standartlara uygun olarak yapmaya gayret gösteriyoruz.”

 

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle