Hoşgeldiniz  

Büyükşehir den Kemere yardım kolisi

SEMİH KÖKEN | 06 Mayıs 2020 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer’de de Yardım Kolisi Dağıtıyor

Corona Virüsü salgını sebebiyle geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara gıda paketi desteğinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında da yardım kolilerini Kemer’de de kapı kapı vatandaşlara ulaştırıyor.

Başkan Muhittin Böcek, geçim zorluğu yaşayan vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirterek tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı aralıksız sürüyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından titizlikle yapılan yardımlar, birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi Ramazan ayında da artarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından ve 444 94 20 numaralı telefon üzerinden talepte bulunan 65 yaş üstü vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi ailelere, gerekli incelemenin ardından 1 aylık ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde gıda paketi yardımı yapılıyor.

KİMSEYİ MAĞDUR BIRAKMIYORUZ’

Bu zorlu sürecin yardımlaşma ve dayanışma içerisinde atlatılacağını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Büyükşehir Belediyesi olarak bu zor süreçte hiç kimseyi yalnız bırakmıyoruz. Bu salgını birlikte aşacağız. Vatandaşlarımızdan isteğimiz evlerinden dışarı çıkmamaları. Kimsenin mağdur olmaması için Büyükşehir Belediyemizi tüm imkanları ile seferber ettik” diye konuştu.

 

Muhittin Böcek

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle