Hoşgeldiniz  

Büyükşehir Belediyesi Yazır’a hakikaten iyi geldi

Semih Köken | 29 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Korkuteli’ne bağlı Yazır Mahallesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışması için Başkan Türel’e teşekkür eden mahalle Muhtarı Ramazan Çelik, “Antalya Büyükşehir Belediyesi Yazır’a hakikaten iyi geldi” dedi.

Korkuteli’nde geçtiğimiz günlerde Tatköy Mahallesi yolunu sıcak asfaltla buluşturan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, şimdi de Antalya’ya yakın olan ve özellikle yaz aylarında nüfusu artan Yazır Mahallesi’nin bozuk olan yolu sıcak asfalt ile kaplıyor. Yazır’ın 8.5 kilometrelik yolunun dar bölümlerini de genişleten ekipler, güvenli hale getirdi. Yazır yolundaki çalışmaların yarısı tamamlanırken, kalan 4 kilometrelik bölümün en kısa sürede bitirileceği ve Yazır’ın modern güvenli bir yola kavuşacağı belirtildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yollar Şube Müdürü Fatih Taşkın Korkuteli İlçesi Yazır Mahallesinde yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Yazır Mahalle Muhtarı Ramazan Çelik, Başkan Menderes Türel’e çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “Antalya Büyükşehir Belediyesi Yazır’a hakikaten iyi geldi. Allah razı olsun” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle