Hoşgeldiniz  

BÜYÜK MÜCADELE BUGÜN

Semih Köken | 19 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

BÜYÜK MÜCADELE BUGÜN

 

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Kemer Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen Absolute Championship Berkut (ACB) Karma Dövüş Turnuvası, bugün saat 18.00’de Göynük Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak

Kemer Belediyesi’nin desteğiyle Karma Dövüş Sanatları (MMA) Federasyonu tarafından düzenlenen turnuvaya Türkiye Yunanistan, Ermenistan, Ukrayna, Gürcistan, Bulgaristan, İran, İsrail ve Rusya’dan 30 sporcu katılacak.
Turnuvada mücadele edecek sporcular Liman Caddesi’nde kurulan sahnede gösteri maçları yaptılar. Sunuculuğunu ünlü Rus artist ve spiker Aleksander Zagorskiy’in yaptığı etkinlikte, sahneye ikişer ikişer çıkan sporcuların tartıda kiloları ölçüldü.

MMA Federasyonu Başkanı Ali Arık, “ACB’nin dünyanın en büyük üçüncü MMA organizasyonu Kemer’de yapılıyor. Desteklerinden dolayı Kemer Belediyesine teşekkür ediyoruz. Turnuvada Türkiye’den 7 sporcunun mücadele edecek. Türk sporcular arasında mart ayında yapılan Dünya MMA Şampiyonası’nda birinci olan Kadir Dalkıran da var. Organizasyonda Türk ve Rus sporcular bir araya gelerek diğer sporculara karşı mücadele edecek. Turnuva aynı zamanda turizme de büyük katkı sağlayacak” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle