Hoşgeldiniz  

Buse için Giyabi Cenaze namazı kılındı

Semih Köken | 03 Mayıs 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Buse için Giyabi Cenaze namazı kılındı

Canımız Buse İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı!
Antalya’nın Kemer ilçesindeki hortum felaketinde içinde olduğu aracın sürüklendiği derede kaybolan ve 100 gündür haber alınamayan 20 yaşındaki Kader Buse Acar için Kemer Sanayi Camide Cuma namazının ardından gıyabi cenaze namazı kılındı.
Kemer Sanayi Camide kılınan Gıyabi Cenaze namazına, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, Kemer Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç Antalya Sahil Güvenlik Bot Komutanı Tolga Coşkun, Kemer Jandarma Garnizon Komutanı Ramazan Ergen, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Kıdemli Başçavuş Ulvi Gören, DEGAK Timi, Siyasi Parti Temsilcileri, Meclis Üyeleri, Sanayi Esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Baba Ahmet Acar, sosyal medya hesabından, 24 Ocak 2019’da yaşanan hortum felaketinde kaybettiğimiz ve bugüne kadar bulunamayan kızımız Kader Buse Acar için 3 Mayıs’ta Kemer Sanayi Sitesi Camisi’nde cuma namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kılınacaktır” diye paylaşımında bulunmuştu. Kızım acaba çıkar mı diye hep umutla bekledim ama olmadı. Kızımdan helallik almak için gıyabi cenaze namazı kılacağız. “demişti” bu gün kılınan cenaze namazında dualar edildi ve helallik alındı.

Kader Buse Acar

kemer

antalya

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle