Hoşgeldiniz  

BU NE DENSİZLİK …! CENAZE EVİNE MÜHÜRLEMEYE GELMİŞLER…

SEMİH KÖKEN | 23 Nisan 2020 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

BU NE DENSİZLİK …! CENAZE EVİNE MÜHÜRLEMEYE GELMİŞLER…

Kemerin seçilmiş belediye başkanı necati topağoğlu her yaptığı icraatla olay olmaya devam ediyor.

Çok değil daha bir gün önce 23 Nisan kutlama bilboardların da kendi resmini kullanan ve gazetemiz yayın yönetmeni Semih Köken tarafından sosyal medyada eleştirilmesinin hemen ardından Atatürk ün resiminin olduğu  görselleri apar topar  paylaşan Necati Hoca ve ekibi yine tosladı ve bu özel günde büyük tepki aldı.

Fakat bundan daha beteri ise dün yaşandı…

İlçemizde büyük tepki çeken olay da Necati hoca  ve ekibi her zamanki gibi yine yanlış yaptı ve halkımız tarafından kınandı.

Kemere yıllarını vermiş olan ve dün hakkın Rahmetine kavuşan Okan Akman ın  cenaze merasiminden sonra taziye evine vatandaşların geldiği sırada Kemer Belediye zabıta ekipleri Merhum Okan Akmana ait evinin altında bulunan fırına mühür vurmaya kalktılar.

Bir çok Necati Hoca nın avenelerinin de orada olduğu sırada yaşanan olay büyük tepki çekti.Cenaze evinin  önünde meydana gelen bu olaya tepki gösteren Merhum Okan Abimizin oğlu Hamza Akman tepki gösterirken  olayın ardından taziye evine gelen Necati Hoca ya Merhumun evladı Hamza Akman dan ağzının payını aldı. Olaya tepki gösteren Hamza Akman “Babam epeydir rahatsız ama en büyük sıkıntısı bu dükkana ruhsat olayından dolayı epey sıkıntı çekti  ,Belediye ekipleri baskı ile Babamı bunalttılar. Bu da yetmezmiş gibi acımızın olduğu günde bunu yapmalarını Kemer kamuoyunun görüşüne bırakıyorum. Gerekenin fazlasını zaten söyledim ben Necati Hoca ya ama yapılanı hiç bir zaman unutmayacağım ve onu Allah a  havale ediyorum” dedi.

Yaşanan bu olaydan dolayı Necati hoca ve avanelerine tepki çığ gibi büyürken hocanın yandaş medyasıyla ne zaman açıklama yaparak olayı nasıl yalanlayacağı merakla bekleniyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle