Hoşgeldiniz  

Bu nasıl hesap? Dün Gülü Eleştirenlere bakın hele…

SEMİH KÖKEN | 23 Kasım 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Bu nasıl hesap? Dün Gülü Eleştirenlere bakın hele…
NECATİ HOCA YİNE ÇARŞAFA DOLANDI..BAKALIM BU KEZ ZEYBEĞİ NASIL KIVIRACAK…..
Belediyelerin tahmini bütçeleri önce kendi meclislerinde ardından da Antalya Büyükşehir Meclisi’nde oylandı. Oy birliğiyle kabul edilen bütçelerde dikkat çeken konu Büyükşehir’in özel kalem gideri 2 milyon TL olarak belirlenirken, Kemer Belediyesi’nin aynı gideri 8 milyon 300 TL oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı ikinci oturumu geçtiğimiz Perşembe günü gerçekleşti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında toplanan mecliste başta Büyükşehir olmak üzere tüm ilçelerin 2020 yılı tahmini bütçeleri oylamaya sunuldu. Oy birliğiyle kabul edilen bütçelerde önemli bir detay dikkat çekti.

KEMER’İN TOPLAM BÜTÇESİ  124 MİLYON TL

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 yılı tahmini toplam bütçesi 3 milyar 450 milyon TL olarak belirlendi. Bütçenin içinde temsil, ağırlama, tören giderleri dahilinde ki Özel Kalem Müdürlüğü’nün toplam yıllık maliyet hesabı 2 milyon TL olarak raporda yer aldı. Kemer Belediyesi’nin ise, önümüzdeki yıl tahmini toplam bütçesi 124 milyon TL oldu. Özel Kalem Müdürlüğü’nün bütçesi ise, Büyükşehir’in 4 kat fazlası 8 milyon 300 TL olarak belirlenmesi dikkat çekti.

NEYE HARCANACAK?

Bütün Şehiri kapsayan Antalya Büyükşehir’in Özel Kalem Müdürlüğü bütçesi bu kadar düşük iken, Kemer Belediyesi’nin temsil, ağırlama, tören giderleri olarak kabul edilen özel kalem giderinin 4 kat fazla olması kafalarda soru işareti oluşturdu.

TOPALOĞLU ELEŞTİRMİŞTİ

Bilindiği gibi DSP li olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu göreve geldiği günlerde eski Başkan Mustafa Gül özel kalem bütcesinden dolayı acımasızca eleştirmiş bunun için basın toplantısı yaparak  madde maDde harcamaları sıralamış biz bunları ödüyoruz diye acıtasyon bile yapmıştı.

HOCA ÇELİŞKİLERLE DOLU

Kemerin Necati Hocası ilk seçildiği günden itibaren güç kaybetmeye devam etti ve erimeye başladı .Ona seçim kazandıran kişileri bir bir afaroz ederek ahde vefa yı unutan hoca Başkan yardımcılarını yerken oğlu hakkında çıkartılan iddialara cevap vermekten her yerde kaçındı.

BİLİCİ DÖNÜM NOKTASI

Kemerin önde gelen siyasetçilerinden olan ve  Necati Topaloğlu nun seçilmesinde  en büyük unsurlardan bir olduğu bilinen  ,  Yıllarını siyasete adamış biri olan Mustafa Bilici nin yardımcılığından ve partisinden istifası sonrası eli ayağına dolanan Topaloğlu son günlerde ona en büyük desteği veren İlker Büyükgebiz olan diyaloğları tamamen halk gözünde kendi sıfırladığı anlamına gelirken tek Bir isim olan Emin Gül ün desteğinin kaldığı yakında onunla da ipleri koparaçağı biliniyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle