Hoşgeldiniz  

BÖCEK AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ’NE SEVK EDİLDİ

SEMİH KÖKEN | 25 Eylül 2020 | Gündem A- A+

BÖCEK AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ’NE SEVK EDİLDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.

Uzun süredir korona virüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanının sevk edildiği öğrenildi. Memorial Hastanesi’nde yoğun bakım tedavisi gören Böcek’in bugün akşam saatlerinde Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildiği belirtildi.

Sn. Başkan Böcek için iyileşme sürecinin devamını diliyoruz ve 11 Eylül’de Akdeniz Üniversitesi Rektör’ünün basına yansıyan açıklamasını paylaşıyoruz.
“Hastaneyle çok yakın iş birliği halindeyiz. Sürekli haber alıyoruz, iletişim halindeyiz. Gerekli destekleri her zaman verdiğimizi, ne zaman isterlerse yine bünyemize alacağımızı her zaman biliyorlar. Herkes çok rahat o anlamda, hem hastane yönetimi hem de başkanımızın yakınları. Maalesef entübe edilmek durumunda kalındı, bildiğim kadarıyla. Sabah bilgi aldım. Her geçen gün ‘bir tık daha iyiye gidiyor’ denildi. O iyi bir şey. Ancak yoğun bakımdaki bir hasta için yine de yüzde yüz konuşmak çok uygun olmaz. Yoğun bakımdaki her hasta için bu böyledir. Bir dakika sonra ne olacağını bilemezsiniz makineye bağlı bir hastanın. Makineye bağlı şu anda, o anlamda takipleri devam ediyor. Çok kısa bir zamanda olmasa da yavaş yavaş iyileşecek. İnşallah iyileşip sevdiklerine kavuşur, dualarımız onunla.”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos’ta koronavirüs test sonucunun pozitif çıkmasının ardından özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Başkan Böcek, akciğerlerindeki yırtılma nedeniyle 7 Eylül’de entübe halde Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedaviye alındı.

Böcek, kaldığı özel hastaneden çıkarılarak dün gece saatlerinde Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Başkan Böcek’in tedavisinin Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde devam edeceği öğrenildi.

Son dakika haberine göre; Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından Muhittin Böcek’in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Belediye’nin yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek, 24.09.2020 tarihinde saat 22.30’da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne nakil edilmiş, ilk değerlendirmesinde COVID enfeksiyonu sonrası akciğer fonksiyonlarındaki sorunun devam ettiği görülmüş, solunum cihazına bağlı olarak yoğun bir şekilde tedavisi devam etmektedir.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle