Hoşgeldiniz  

Bisiklet Tutkunu Gülşen Öğretmen Başkan Gül’ü Ziyaret Etti

Semih Köken | 06 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Bisiklet Tutkunu Gülşen Öğretmen Başkan Gül’ü Ziyaret Etti

Bisiklet tutkunu Tekirdağlı öğretmen Tekirdağ-Adana yolculuğunda Kemer Belediyesi tarafından Kemer’in Tekirova mahallesinde ağırlandı.

Tekirdağ Namık Kemal Lisesi’nin 50 yaşındaki Coğrafya Öğretmeni Gülşen Kurt, bisikletle Tekirdağ’dan başladığı yolculuğunu hedeflediği Adana’da sonlandırmak için pedal basmaya devam ediyor.

Tekirdağ’dan uğurlanan vapurla Erdek’den sonra Bandırma ve Manyas’a pedal basan coğrafya öğretmeni daha sonra Susurluk, Balıkesir, Akhisar, Manisa, İzmir, Selçuk, Söke, çeşitli ilçelerden sonra, Akdeniz bölgesinde Kalkan, Kaş, Finike ve sonrasında ise Kemer’e ulaştı.
Kemer’de misafir edilen ve 2 gün konaklayacak olan Kurt Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek misafirperverliği için teşekkür etti.

Yaklaşık 1.400 km’lik yolculuğun sonunda Kemer’in Tekirova Mahallesine varan ve Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel tarafından karşılanan Gülşen Öğretmen, geceyi Kemer’in Tekirova Mahallesinde geçirdi.

Günlük ortalama 50- 60 kilometre yol aldığını ve bugüne kadar 1.400 kilometre yol kat ettiğini belirten Gülşen Kurt, tur kapsamında bilmediği yerlere gittiğini anlattı. Uğradığı şehirlerde belediye ziyaretleri yaptığını anlatan Gülşen Öğretmen Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ise sıcak ve samimi olduğundan dolayı kutladığını vurguladı. Tekirova mahallesinin yollarını ve ışıklandırmasını da çok beğenen Gülşen Öğretmen “kendimi Avrupa şehrinde gibi hissettim çok temiz ve çok güzel bir mahalle” dedi ve Başkan Gül’ü bir kez daha kutlarım. Dedi

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise yaptığı konuşmada; “gerçekten sizi tebrik ederim, bir bayan olarak böyle bir anlamlı yolculuk için gençlerimizi örnek oluyorsunuz. İnşallah bu yolculuğunuzu kazasız belasız atlatır hedefinizi ulaşırsınız. Kendisinin de bir bisiklet tutkunu olduğunu söyleyen Başkan Gül; Kemer’deki yeni yapılan yollara bisiklet yolu koyduğunu ve Kemer’de eğitim gören 6-7- ve 8 sınıf öğrencilerine yaklaşık 1,600 bisiklet hediye ettiğini söyledi. Konuşmalarının ardından Başkan Gül, bisiklet tutkunu Gülşen öğretmene çeşitli hediyeler takdim etti ve hayırlı yolculuklar dileğinde bulundu.
Antalya, Alanya, Mersin yol güzergahlarından geçerek Adanaya’ya ulaşmayı hedefleyen Gülşen Kurt, gezisini zaman kalması halinde Kapadokya’ya gideceğini söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle